Zvanična stranica Aalena objavila je fotografiju kojom potvrđuje kako je njihov golman Jasmin Fejzić pozvan na okupljanje fudbalske repreznetacije Bosne i Hercegovine 15. maja u Sarajevu.

Pomenuta fotografija potvrđuje da je Safet Sušić poslao većinu poziva sigurnim putnicima u Brazil, među kojima je uz Jasmina Fejzića još 19 igrača.

Očekuje se kako će Safet Sušić sve pozive, kako preostalim igračima u listi od 23 pozvana tako i sedmorici rezervnih, poslati ujutro, nakon što večeras svi potencijalni reprezentativci zaključe klupske nastupe za ovaj vikend, a prije konferencije za medije na kojoj će Pape sutra u 11 sati zvanično objaviti spisak pozvanih Zmajeva.

Podsjećamo, Safet Sušić će u Sarajevu 15. maja okupiti 23 reprezentativca, koja će tu boraviti do 27. maja kada odlaze na drugu fazu priprema u SAD, odakle kasnije putuju na Svjetsko prvenstvo u Brazil. Selektor Sušić sutra će izdiktirati i imena još sedmorice fudbalera koji će biti uvršteni na rezervni spisak, te pozvani u reprezentaciju, ukoliko neko od prva 23 igrača izostane.

(Reprezentacija.ba)