Kladionica Lutrije Bosne i Hercegovine nagrađuje sa 10 KM na eNovčaniku svakog navijača koji kupi ulaznicu za sarajevski derbi između FK Željezničara i FK Sarajevo koji se igra u nedjelju na stadionu Grbavica.

“U nedjelju se na Grbavici igra veliki derbi bh. fudbala, a ovim povodom osigurali smo nove nagrade za navijače Željezničara. Lutrija BiH će na poluvremenu utakmice FK Željezničar – FK Sarajevo omogućiti jednom navijaču domaćeg tima da izvede penal i osvoji do 300 KM bonusa na eNovačniku.

Osim izvođenja penala, možete osvojiti i dres FK Željezničar, šal i 5×2 ulaznice za ovu utakmicu.

Za učešće je potrebno da lajkate našu stranicu (ukoliko već niste) i ovaj post, te da u komentaru napišete koje pobjede Željezničara na derbiju se najradije sjećate. Dobitnike ćemo izvući slučajnim odabirom 24.11.2017. U ovoj aktivaciji mogu učestvovati samo punoljetni navijači FK Željezničara koji su državljani BiH.

Dodajmo još i informaciju da će svi navijači koji kupe ulaznicu za utakmicu dobiti vaučer s kojim mogu ostvariti 10 KM bonusa na eNovčaniku, i to za novoregistrovane igrače prilikom registracije, a za već registrovane igrače nakon uplate 10 KM na račun. Vaučeri se mogu realizovati do 7. decembra.

Nagradnu igru otvorite klikom na ovaj link!” navode iz Kladionice Lutrije BiH.

(Sponzorisani tekst)