Bh. reprezentativac Ervin Zukanović zbog odličnih partija u dresu Chieva u posljednje vrijeme se sve češće spominje njegov odlazak iz ove momčadi.

Posljednji u nizu klubova koji žele Zukanovića je milanski Inter. Čelnici Intera prema pisanju italijanskih medija su spremni kupiti Zukanovića tokom prijelaznog roka.

“Ja u Interu? Ne bih pričao o tome. Ne volim pričati, volim raditi, trenirati i igrati nogomet”, izjavio je Ervin Zukanović za Anadolu Agency o interesu milanskog giganta.

Nogometaš Chieva ipak nije demantirao mogući transfer.

“Kada bude, bit će. Hvala dragom Bogu sve se posloži u životu. Sve dođe na svoje.” “Fokusiran sam na završnicu prvenstva, želim napraviti posao na najbolji mogući način u Chievu, a onda ćemo pričati o daljnjim ambicijama i nastavku karijere. Pun sam samopouzdanja, vjerujem u sebe i nadam se da ću nastaviti s dobrim igrama. Spreman sam za nove izazove, kako u klubu, tako i u reprezentaciji.”

Zukanović je povratnik u reprezentaciju, nakon što je imao spor sa Safetom Sušićem, vratio se pod Mehmedom Baždarevićem.

“Za svoju zemlju sam uvijek igrao srcem. Kako sam rekao i ranije, hvala Bogu sve uvijek dođe na svoje. Sretan sam zbog naše pobjede u Andori. Vjerujem da imamo kvalitetnu momčad koja u nastavku kvalifikacija može sve nadoknaditi i plasirati se na Europsko prvenstvo u Francusku. A, u Francuskoj, Europi možemo pokazati pravu snagu i pokazati da zaslužujemo biti među najboljima na Starom kontinentu.”

(Reprezentacija.ba)