FK Sarajevo produžio saradnju s Janjošem

Stručni štab Fudbalskog kluba Sarajevo, na čelu sa Mehmedom Janjošem, predvodit će bordo klub i u predstojećoj sezoni 2017/18.

Klub je iskoristio ugovornu klauzulu uz dogovor sa Janjošem, te će popularni “Čala” zajedno sa svojim saradnicima započeti pripreme za predstojeću sezonu, potvrđeno je iz FK Sarajevo.

“Naravno, drago mi je zbog nastavka saradnje. Želja nam je da sa Sarajevom napravimo što bolje rezultate. Svi mi u klubu, ali i oko kluba, moramo biti svjesni situacije, da samo zajedno možemo ostvariti željene ciljeve”, rekao je Janjoš, osvrnuvši se na početak priprema.

“Nema mnogo vremena za odmor. Sa pripremama počinjemo 7. juna. Radujemo se već okupljanju, jer imamo svoj cilj. Krajem mjeseca juna nas očekuju i evropske utakmice, gdje želimo predstaviti klub, grad i državu u najboljem svjetlu”,

Janjoš je prokomentarisao i igrački kadar.

“U razgovoru sa klupskim rukovodstvom, tražit ćemo nekoliko pojačanja. Četiri ili pet igrača su nam neophodna za ovo što želimo, isto tako, priključit će nam se nekoliko dječaka iz Akademije”.

(Reprezentacija.ba)