Blaž Slišković sa Zrinjskim osvojio šampionat BiH

Fudbaleri Zrinjskog sinoć su u posljednjem kolu Premijer lige BiH savladali Slobodu na svom terenu sa 3:0 i odbranili titulu prvaka BiH.

Zrinjskom je to peti naslov u historiji, a sa klupe ih je predvodio nekadašnji selektor naše reprezentacije Blaž Slišković.

Slišković je sinoć gostovao u emisiji na BHT1 posvećenoj Premijer ligi BiH i osvrnuo se na sarajevske klubove Željezničar i Sarajevo, koji su prema njegovom mišljenju najveći gubitnici ove sezone.

“Sve u svemu, Željezničar i Sarajevo su gubitnici, čim nisu završili prvi. Zbog čega su gubitnici, to treba da se oni pitaju. Ja znam ko su slavljenici i ko treba da slavi”, istakao je Slišković.

Zrinjski će našu državu predstavljati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, dok će Željezničar, Sarajevo i Široki Brijeg igrati u kvalifikacijama za Europa ligu.

(Reprezentacija.ba)

NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo Reprezentacija.ba portala i Reprezentacija.ba portal ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.