IGOR STOJANOVIĆ: Ne priÄam sa Äedovićem otkako se odrekao BiH, ali je Barbarić pretjerao

Stojanović reagovao na prepucavanje Barbarić – Äedović BivÅ¡i direktor koÅ¡arkaÅ¡kih reprezentacija BiH Igor Stojanović oglasio se nakon Å¡to je generalni sekretar KS BiH Dubravko Barbarić jutros nazvao Nihada Äedovića “Å¡u*kom”. “Ne govorim sa Nihadom Äedovićem od kad se odrekao bh. državljanstva i uzeo njemaÄki pasoÅ¡. Uradio je to u periodu dok sam obavljao mandat direktora […]

Povratak na Älanak
7 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Jeli
29.04.2017. 01:24

I bolje sto dalje od ovog cirkus-a. Nemoze niko ocijeniti nekome drugome patriotizam. Dedovic jedino zna da li ili koliko mu srce kuca za BiH.

I da probas ti njega osramotit zato sto je vec odigrao za ovu drzavu, ta ista drzava sto njemu nije nista nudila i ponekad trazila da igraci iz svog dzepa placaju za stvari. Da nasa drzava toliko cijeni ove nase sportiste koji nas ponosno predstavljaju po cijelom svijetu, nebi bilo ovog cirkus-a sto jeste u savezu i bilo para za ulaganje.

AloBa
Reply to  Jeli
30.04.2017. 14:47

Da znas o cemu pricas mozda bi ti i odgovorio. Koliki je on patriota to se vidi. On je supcic jedan najobicniji

Marsal
29.04.2017. 01:26

Sve petokolonase odjebat i nastaviti gdje smo stali.

Ljubro Å utnja
29.04.2017. 01:30

Prije ne “bih” imao nikakav komentar za “ovo”,ali živote,ruke,noge…,”ovi” “ENTITETI” nikako ne zalužuju,ili bilo ko,”a” nikako “siledžije” koje su uzrokovale i naknadno se “izrodile” u toj “DRŽAVI”,u njoj i van nje!!!!???…,P.S.-Država je …..,DrŽaVa!!!!??…,

AloBa
29.04.2017. 01:36

Covjek je u oravu. Nihad nije paksu. On je supc!na

Anonymous
29.04.2017. 02:37

Gospodine Barbaroci, nemoj te da vrijedate, jer mi svi imamo supak i trebamo ga, a ono sto izlazi iz njega bi bila bolja usporedba sa herr Dedowic. A to sto je igrao za BiH, da bi ga drugi vidjeli i da bi sebi stvorio karijeru, pa sigurno mu se isplatilo, Bosna mu vise ne treba, a Bogami niti mi njega.

Samironi
29.04.2017. 09:18

Nihad je Å¡upÄinaa veca i od Alena Halilovica i njemi slicnih!

Povratak na Älanak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM