Ekipi se danas priključili Kodro, Duljević, Višća i Bajić

Drugog dana priprema u Trening centru N/FS BiH u Zenici, našem timu priključili su se Kenan Kodro, Haris Duljević, Edin Višća i Riad Bajić.

“Dobro su me prihvatili svi što su tu. Drago mi je što sam ovdje i pokušat ću da opravdam poziv, rekao je Kenan Kodro i nastavio:

“Protiv Gibraltara će biti teška utakmica. Mi ćemo pokušati da dobijemo i osvojimo ta tri boda, koja će nas primaći više ka cilju”.

Napadač Osasune očekuje priliku protiv Gibraltara.

“Svaki igrač mora da očekuje svoje priliku, pa i ja ću. Sve zavisi od trenera. Zadovoljan sam svojom formom i daj Bože da tako nastavim”.

Sretan zbog ponovnog poziva je i kapiten Sarajeva Haris Duljević.

“Presretan sam što sam opet tu. Dat ću sve od sebe da se nametnem selektoru. Idemo utakmicu po utakmicu. Prva protiv Gibratlara je najvažnija, jer su kvalifikacije i potrebna su nam ta tri boda da ostanemo u igri za drugo mejsto”, kazao je Duljević, koji je baš kao i Kodro zadovoljan ličnom formom.

Pobjedu protiv Gibraltara očekuje i Edin Višća.

“Poslije dugo vremena ponovo okupljanje. Sigurno da smo se svi zaželjeli novog susreta. Očekujemo pobjedu protiv Gibraltara. Oni su autsajderi, ali moramo biti maksimalno koncentrisani, profesionalni i da uzmemo tri boda”, istakao je Višća i dodao:

“Trenutnom formom sam zadovoljan. Klubu ide dobro, a ja sam siguran da to može još puno bolje”.

Prvi strijelac Konyaspora, Riad Bajić, priznaje da je poziv u “A” tim veliki izazov za njega.

“Drago mi je što sam s našim najboljim igračima, koji igraju u velikim klubovima. To je veliki izazov za mene. Nadam se da ćemo u ovoj prvoj utakmici ostvariti pobjedu koja nam mnogo znači. Poslije idemo igrati prijateljsku utakmicu protiv Albanije, protiv koje isto očekujem pobjedu”, poručio je Bajić.

(Reprezentacija.ba)