Baždarević želi dobru igru kao protiv Danske

Reprezentativci Bosne i Hercegovine su danas na Suita City stadionu u japanskoj Osaki obavili trening u sklopu priprema za finale Kirin Kupa.

Ovaj stadion otvoren je tek prije dva mjeseca i sa svojim kapacitetom od 40.000 sjedećih mjesta po prvi put će ugostiti utakmicu reprezentativnih selekcija kada će u utorak ovdje zaigrati Japan i Bosna i Hercegovina.

„Iako su igrači još uvijek malo umorni, atmosfera je veoma dobra. Dobro smo odradili trening. Nadam se da ćemo u finalu ponoviti borbenu i agresivnu igru, da još jednom pokažemo dobro izdanje naše reprezentacije.” najavljuje Meša.

“Japan je izuzetno kvalitetna ekipa koja je u ovom momentu favorit. Međutim, borićemo se i dati sve od sebe da ponovimo onu prvu utakmicu nakon koje smo svi bili zadovoljni.“ govori Baždarević.

Bosna i Hercegovina će sutra obaviti posljednji trening pred utakmicu protiv Japana i to u 19 sati po lokalnom vremenu (12 sati po našem) na stadionu Trening centra Fudbalskog saveza Japana.

Utakmica finala Kirin Kupa između Japana i Bosne i Hercegovine igra se u utorak 7. juna u 12,30 sati po našem vremenu, uz direktan prijenos na FACE TV.

(Reprezentacija.ba)