Partizan i Real Madrid će veÄeras u Beogradu odigrati treću utakmicu u Äetvrtfinalnoj seriji Evrolige, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klaÄ‘enje.

KLADI SE NA PARTIZAN BEZ RIZIKA!

Kladi se na Partizan, ukoliko tvoj tiket bude nedobitan dajemo ti 100% cashback.

PARTIZAN – REAL MADRID – 1 (2.65) 2 (1.55)

Partizan je proÅ¡le sedmice ponizio Real Madrid u prve dvije utakmice Äetvrtfinala Evrolige Å¡to je dovelo do frustracija kod aktuelnog prvaka Å panije, a potom i opÅ¡te tuÄe na terenu zbog Äega je susret broj dva okonÄan prije vremena.

Kao epilog svega, Partizan će pred svojim navijaÄima morati da odigra treći duel bez Kevina Puntera i Mathiasa Lessorta koji su suspendovani. Kapiten crno-bijelih će propustiti i meÄ broj Äetiri ako tim Željka Obradovića izgubi danas. Na drugoj strani neće biti Guerschona Yabuselea i Gabriela Decka, a upitno je hoće li Walter Tavares biti spreman.

Ono Å¡to je sigurno, beogradska “Štark Arena†će opet biti ispunjena do posljednjeg mjesta. Partizan će biti oslabljen na terenu, ali će imati fanatiÄnu podrÅ¡ku navijaÄa koji će morati da se iskažu viÅ¡e nego ikad prije kako bi pomogli svojim ljubimcima da Äekiraju kartu za final four u Kaunasu.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako vjerujete u Partizan i želite da profitirate, onda je Meridian pravo mjesto za vas jer upravo ova kladionica daje najveću kvotu za trijumf crno-bijelih, Äak 2.65!

Oni nešto hrabriju mogu pokušati i sa prelazom 1/1 (pobjeda Partizana uz vođstvo na poluvremenu). Kvota na tu igru je 3.55.

Još je dosta interesantnih igara u ponudi Meridiana, a sa pobjedom Partizana možete kombinovati i broj poena.

Granica je 165.5 i ukoliko odigrate pobjedu Partizana uz manje ili više od 165.5 poena, kvota je impresivnih 5.20.

Meridian je jedina kladionica u kojoj se možete kladiti na to ko će biti najbolji strijelac na meÄu ili ko će postići prvu trojku.

Mi izdvajamo ova dva interesantna tipa za klađenje:

Aleksa Avramović – najbolji strijelac na meÄu, kvota 15. S obzirom na to da veÄeras ne igraju Kevin Punter i Mathias Lessort oÄekuje se da veÄeras Avramović preuzme „glavnu uloguâ€.

Alen Smailagić pogaÄ‘a prvi Å¡ut za trojku na meÄu, kvota 5. Podsjetimo, prvi meÄ u Madridu otvorio je sa tri trojke.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema. Svega par minuta je potrebno da se registrujete, a sve nove igraÄe kladionica MERIDIAN ÄŒASTI SA 35 KM bonusa dobrodoÅ¡lice bez rizika: Pored 15 KM bonusa za klaÄ‘enje dobijaÅ¡ i 20 KM kazino bonusa. Registruj se – i to je sve.

(Sponzorisani tekst, 18+)