Pošaljite poklon svojim najdražim, a mi ćemo besplatno dodati čestitku sa vašim tekstom

Nakon više godina čekanja navijači reprezentacije BiH po prvi put putem interneta, putem Reprezentacija.ba shopa (shop.bih.ba), na adresu bilo gdje u svijetu mogu naručiti navijačke proizvode.

Kvalitetne i originalne pamučne majice i dresovi obradovaće svakog Bosanca i Hercegovca, posebno one najmlađe, za koje u Reprezentacija.ba shopu možete kupiti pamučne dresove u dječijim veličinama – jako ugodne za nošenje i igru.

Dukserice od izuzetno kvalitetnog i toplog pamuka idealne su za aktivnosti na otvorenom, ali i za nošenje na utakmice naše reprezentacije, jer džepovi sa feršlusom garantuju da nećete izgubiti mobitel, novčanik ili ključeve koje nosite sa sobom.

Sve iz Reprezentacija.ba shopa možete naručiti putem stranice shop.bih.ba, ali i putem e-maila ili poruke na našim Facebook ili Instagram stranicama.

Do 31. decembra uz veliko novogodišnje sniženje uz svaku naručenu majicu dobijate gratis čestitku sa vašim vlastitim tekstom, pa je to idealna prilika da uz praznike obradujete lijepim i kvalitetnim poklonom vaše najdraže osobe.

>>> Cijelu ponudu Reprezentacija.ba shopa pogledajte na shop.bih.ba.

(Reprezentacija.ba)