MIRALEM PJANIĆ: Kipar nam je važniji od Belgije

Pjanić nakon teškog poraza Selekcija BIH izgubila je od Belgije sa 0:4 u meču drugog kola grupe H kvalifikacija za SP. Naš reprezentativac Miralem Pjanić je nakon utakmice kazao da igrači nisu očekivali težak poraz. “Ovo je bio težak poraz za nas. Nismo ovo očekivali i moramo zaboraviti utakmicu sto prije. Možda smo ušli u […]

Povratak na članak
57 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
AMIRTZ
08.10.2016. 09:38

Realno Pjanić nije imo kome ni dodat loptu sinoć u većini situacija, onaj jajalo definitivno nije trebao biti starter u ovako bitnoj utakmici. Forsiramo stalno igru kroz sredinu a nigdje veze i nemamo igrače za takvo nešto…

Pjanicu sram te bilo!
08.10.2016. 10:08

samo TI gospodine koji zivot dajes za Juventus( ko birvaktile za Romu) NEMAS PRAVO USTA OTVORITI SRAM te bilo!Onako se NIKAD nisi vuko po terenu kad si igro za klub!Mislim da si umislio da reprezentacija ne moze bez tebe?! Mislim da imas PREVISOKO misljenje o sebi jer onako kako ti igras za reprezentaciju skoro svaki put( sa izuzetkom PONEKE tekme),takav nam NE TREBAS! Kad budes srce na terenu ostavljo za SVETI dres( a kojim ti smatras dres od kluba a ne reprezentacije),onda nam se javi!Pitas li mene, ja bi umjesto tebe stavio Duljevica vec protiv Kipra a tebe bi ostavio… Read more »

Samir
Reply to  Pjanicu sram te bilo!
08.10.2016. 11:03

Sta si osuo po Pjanicu.Ne igra Pjanic sam.Nama je definitivno najveci problem odbrana.Jer kad primis onakve fuserske golove ko bi imo volju igrat.Citava odbrana cisti amateri.Nemamo ni blizu igraca kao sto je Besic .Mislim na defanzivnog veznog.To je istina.

Jonathan Frakes
08.10.2016. 10:47

Ja mislim da nama fali jedan veliki faktor i to su BRZI igraci mi to jednostavno nemamo jedini brzi igrac je visca pa kako su ovi nasi selektori tolko glupi pa danas sd fudball igra brzo najbolji primer smo juce videli belgijanci a najvise me nervira kad mi uzmemo loptu u nasoj polavini umjesto odma na brzu kontru medunjanin uzme loptu nesta se krece lijevo desno i vrati spahi ili begovicu a belgijanci se lijepo vrate nazad i zauzmu svoje pozicije i nasi se igraju pozadi tikitaka jel nemaju strukturu ili system igre i cini mi se da niko nezna… Read more »

Ja
Reply to  Jonathan Frakes
08.10.2016. 15:48

Tako je

Anonimno
08.10.2016. 10:59

Sram vas bilo kako ste odigralii i sram te mesa sto si onako lose postavio ekipu katastrofalno bicakcic koji je stoper i spor cuva hazarda lula desno nesta glumi jajalo medunjanin katastrofa ono sinoc je sramota za nas sve 0 agresivnost i volje za pobjedu svi se kretali ko da imaju 100kilo na nogama mogli ste bez pritiska igrati kako hocete a vi ko misevi boji te se belgije ko da ce vas pojest kad mu se briblizis sramota za sva vremene dabogda isli na to drugo mjesto pa da opet izgubimo taj hebeniii baraz stoke jedneee

Amomiman
08.10.2016. 11:10

Nakon 2 kola cilj nam je 2. mjesto,nakon 3 kola 3. mjesto a nakon 4 kola raspad sistema,trazenje drugog selektora…vec vidjeno sve..

Anonymous
08.10.2016. 11:26

Fali njima odlucnost borbenost volja za pobjedom cast pojedincima izbaciti vecinu i dajte vise igraca iz bh lige

Samir
Reply to  Anonymous
08.10.2016. 12:15

Gledam kolko raja pise komentare, vidi se da je nasim navijacima ovo bio veliki samar od sinoc.Nije samar od Belgije vec od nasih igraca.Totalno ne zalaganje.Trunke nije bilo zelje da se proba odigrat nerijeseno.Mislim ko nece da igra za nasu drzavu neka sam istupi.Ko nece dobro oznojit drzavni dres ne treba ni da igra.Zasto ne ostavite srce na terenu.Igrajte srcem i ako izgubite nagradit cemo vas aplauzom.Jos ne mogu da dodjem sebi od sinoc, a mislim da nas sve boli dusa.Moj drug je bio na utakmici preso je1000 km.Uzeo dan slobodno da vas gleda .Potrosio se itd.A vi tako nam… Read more »

Jozzy
08.10.2016. 12:34

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? GLAVU GORE !!!!! Kipar ce past ABD

jedna jedina
Reply to  Jozzy
08.10.2016. 13:26

eto doslo vrijeme da se strahuje od Kipra fudbalske velesile hahah ,pa zasto ne igrate fudbal ,vise mi lici da igrate sah sve neke taktike haha.ako ste zaboravili cilj igre u fudbalu je dati vise golova od protivnika i tako pobjediti ,jednostavno loptu u mrezu gool. bice tesko protiv Kipra teze nego protiv Belgije ipak sretno zmajevi treba zasluziti ono velikim slovima ZMAJEVI

Mujo
08.10.2016. 13:31

Catenaccio!! Visca desni bek. Ispred njega milicevic može i hodzic ili hajrovic. Ljevi bek Kolasinac Ispred njega Lulič. U odbrani cocalić zukanovic i bicakcic. Playmaker pjanic u špic dzeko ibisevic. Samo tako možemo biti prava ekipa. ;))

Referendum
08.10.2016. 13:58

Nena od nas nista sinoc je bio potop

Zmaj
08.10.2016. 14:25

Nama treba jedanaest Muhammeda Bašića koji su spremni poginuti za loptu. I nije bitno protiv koga igraš, bio to Mesi ili bilo ko drugi

mujo kuje
08.10.2016. 14:33

spadosmo na niske grane na brzinu ovi bili na svijetskom zamislili da su brazil i dobivati utakmice na guzove pjanicu pic.. ti mamina dubre ako si sta naucio od susica onda je to ima jos bodova u igri bice bolje sto uopste dolazis levatu jedan kad hodas ko krepal pas po terenu medunjanin za zelje igrac to mu je vrh ko je ono prdalo nikad cuo za krampa on igra od pocetka protiv belgije spaho zdravo vise mesa oci ko na spagi ko fol glumi neku silu od trenera pokupi tog svog francuza i razgulite u francusku drugu ligu trenirajte… Read more »

Una-Sana
08.10.2016. 15:26

Nasi “zmajevi”nisu zasluzili da ih se toliko kritikuje!Oni su nam proteklih godina puno zadovoljstva priustili,kao niko drugi u nasoj B.i H-a.Sinoc smo slabo igrali,dozivjeli smo igracku,i rezultatsku katastrofu,ali zar se to nije u proslosti dogadjalo mnogim reprezentacijama.Sjetimo se samo utakmice Brazil i Njemacku na proslom svjet.prevenstvu!Imali smo jedan los dan(noc),ali idemo dalje “zmajevi”,i glavu gore!Ovo je tek pocetak kvalifikacija,i sve je jos otvoreno!Zato Edine,Spaha,Miraleme povedite “zmajeve”u nove pobjede na putu za svjetsko prevenstvo 2018. u Rusiji????????!

Amomiman
Reply to  Una-Sana
08.10.2016. 22:13

Najgori ste mi vi sto ih podrzajete i dizete u nebesa bez obzira na rezultate i igru,nasi su se igraci ponijeli sa prvim uspjehom i plasmanom na sp Brazil,od tada niti imamo igru niti rezultat a Dzeko i kompanija su iznad trenera i odlucuju vise od njega ko i sta ce da igra,nista od ove generacije treba graditi ekipu sa novim mladjim igracima a i novim trenerom jer Mesa je puno pricao a malo ostvario..

Rolando
08.10.2016. 15:28

neznam sto kukate svi na spahica covijek dao gol

Fare
08.10.2016. 16:04

Zelje su jedno a nasa realnost nije nesto drugo vec trece ili cak cetvrto ! Belgijanci su miljama daleko od nas , Grcku (volio bih da nije tako ) mozemo dobiti samo uz veliku dozu srece , a prepadnemo li se Kipra kao sto smo se prepali Belgije….. e onda je nasa realnost nesto “cetvrto” !

Amir
08.10.2016. 16:32

Mesa pederu mars iz bosne. Bajevica za trenera. Mesa govno mars. Van Setaj pse. Po. Sumo. Medvjedu mesa

Ivo
08.10.2016. 16:47

Jesu igrali deko i pijanic

Samir
08.10.2016. 17:08

Do juce hvaliste Mesu pljuvali po Safetu.Sta je sad
Ljudi trener moze da pogrijesi u formaciji, ali ne igra trener.izasli su na teren ko najveci pederi.Hrvatska razvali Spaniju jednu po igri na zadnjem Euru, a nasi manekeni ko da su na pistu izasli.nek vam je na cast.

suljo
08.10.2016. 19:28

ovu reprezentaciju samo bi barbarez mogao vodit.bazdarevic je ovdje najveci krivac, nema on damu za ove hostaplere.ako protiv kipra daju go bit ce najveca sega ako budu trcali I padali na zemlju da se izljube.

hasan
08.10.2016. 21:34

kako te pjaniću nije sram tako reć nije sramota izgubit bilo kojim rezultatom ali je velika sramota ono što ste pokazali na terenu

hasan
08.10.2016. 21:38

niste se povukli nije ni belgija odigrala ništa posebno SAMO ŠTO STE SE VI ŠETALI PO TERENU KAO MANEKENI JAKO SRAMOTNO

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM