Sutra je veliki dan za ljubitelje Apple uređaja

Najnoviji model Appleovog smartphonea, ljubitelji Applea u BiH svoj će uređaj imati priliku kupiti već od sutra, 23. septembra. 

Bosna i Hercegovina se i ove godine našla  “rame uz rame” sa drugim razvijenim europskim zemljama kada je u pitaju premijera i početak prodaje iPhonea 7.

iPhone 7 ima bolju kameru, displej retina HD je 25 posto svjetliji  od prethodnika, posjeduje stereo zvučnike, a slušalice sada koriste lightning utor.

iPhone 7 pokreće procesor A10 fusion i radi se o 64-bitnom četverojezgrenom čipu koji je 120 puta brži od prvog iPhonea i dvostrukobrži od procesora A8. Novi grafički čip je 240 brži prvog iPhonea i predstavlja najbrži gfrafički procesor na bilo kojem smatrphoneu. Prema novim testovima, iPhone 7 je već proglašen najbržim i najboljim smartphonu na svijetu.

Koliko je veliki interes naših kupaca govori čijenica da su za petak u prvoj isporuci skoro svi modeli iPhonea 7 rezervirani, izjavili su u AT Storeu.

U prodaji ćemo imati manju količinu iPhonea 7 u Jet Black boji. Jet Black boja je trenutno u svijetu rasprodana, dodali su.

Pozivamo ljubitelje Apple proizvoda da nam se pridruže u petak 23. septmbera u Atla Shopping centru u Sarajevu, a kada ćemo svečano otkriti i novi backlight billboard za iPhone 7 na ogromnom zidu Alta centra.

hare

Haris Medunjanin u AT Store u ALTA tržnom centru u Sarajevu

(Sponzorisani tekst)