VIDEO Chelsea poražen od Reala, Begović branio poluvrijeme

Pet pogodaka je postignuto na prijateljskom susretu između lodonskog Chelseaja i madridskog Reala Fudbaleri Chelsea večeras su u prijateljskom meču odigranom u Michiganu poraženi od madridskog Reala sa 2:3. Bh. reprezentativac Asmir Begović počeo je susret od prve minute na golu Chelsea i u 19. minuti morao je vaditi loptu iz svoje mreže. Asensio je […]

Povratak na članak
11 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Realan
30.07.2016. 23:21

Begovic ocajan utopio se u Chelsea sivilo od 5 lopti ka golu tri gola dva njegove pogresne procjene tesko da ostane mozda za nebitne i lakse kup utakmice. Zalosno al istinito.

Anonymous
30.07.2016. 23:21

Nista bege moj opet klupa haman bijezi iz chelsea

Montreal
30.07.2016. 23:57

primio si tri evro gola!

NESTO BITNO
31.07.2016. 00:26

Sto se mene tice,ja licno nisam zadovoljan njim.Previse gresaka,losih postavljanja.Opet volim da brani on u Chelziu neg belgijanac.Al u reprezentaciji od Cipra pa na dalje je primio dosti golova za koje je licno on kriv.Protiv belgije s pola centra kroz ruke go<protiv Cipra mrzim se sijetit covijek mu skace u petercu .Kenan Hasagic nikad nije imo greske.a i ovaj mali u lechu sto brani mislim da je dobar golman.Svidio mi se od one utkmice protiv Sarajeva,mada mi je tad smeto,al je siguran bio na golu i ulijevo povijerenje svojima.Ja licno bi njemu dao sansu u repki.Jer jedna greska kosta a… Read more »

Chemberlain
Reply to  NESTO BITNO
31.07.2016. 12:00

Hasagic je imao vise gresaka nego iko,toliko je kritican bio da to nije human.

NESTO BITNO
Reply to  Chemberlain
31.07.2016. 16:03

Ne znam zasto mislis tako,nadzi na ytube i baci nam koji link da vidimo gdije su te njegove greske.Pokazi nam svima,a ja cu ako treba bacit one linkove gdije cemo vidjet sta je bio Hasagic,takog golumana nikad vise necemo imat.Respekt za legendu i ako nesto mlad ode,mada ne znam iz kog razloga.

Armin
31.07.2016. 01:22

da nije nas falili bih ga ….

Jedna jedina
31.07.2016. 03:10

Nije Begovic toliko los koliko je odbrana Chelsea katastrofa. Prvi gol pustili Marcela na sut a jos lopta promijenila putanju od igraca Chelsea, drugi o5 ih marcelo prosao sve i zakucao je u lijevu stranu. Treci gol je eurogol, frajer potegao naravno opet niko ne izlazi na njeg, a ko god je gledao utakmicu vidio je da je lopta imala cudnu putanju i usla je. Prvo poluvrijeme Real je imao 7 udaraca u okvir gola, Bega je imao 4 dobre odbrane. sto je se moglo odbraniti odbranilo se. I onda u drugom poluvremenu ulazi Courtoa, po meni preuvelican golman koji… Read more »

Anonymous
31.07.2016. 04:27

Vako je bilo prosle godine, courtois kad brani odbrana igra ko da in je zadnja utakmica, a kad bego brani ko da stimaju da primi samo da kuracois brani.

ngzmhr
31.07.2016. 09:33

Da li mi možemo ikad realno iskomentarisati bilo šta?Gosn.Jedna jedina porediti Begovića i Curtoi je zaista neukusno.Da podsjetim po ocjeni štampe trenera i svih koji su uključeni u fudbal u svijetu ide ovako 1)Manuel Neuer 2)Tibaut Curtois.Dragi moj gospodine Bega nije ni među 20 golmana ma ni 30 u svjetu i reči da Curtois nije ništa bolji je netačno i nemojte to više ni spominjat ni tvrdit jer ko se iole razumi u fudbal samo če vam se nasmijat i to s pravom.Mogu se složit da je Bega još uvijek naš najbolji golman ali sve o Begi i njegovoj trenutnoj… Read more »

Montreal
31.07.2016. 18:04

Licno mislim da Sehic djeluje sigurnije od Begovica! a treba napomenuti da je Begovic srecom dosao do velikog kluba jer je u stok syti prilicno dobar bio , ali sta zelim reci da je dobar kako je prosao skolu fudbala u Kanadu gdje je fudbal na 10 mjestu kao sport! mislim Sehic je bolji izbor za BiH!

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM