Haris Medunjanin: Trebali smo igrati slobodnije

Medunjanin je sinoć odigrao 49. susret za BiH Reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je sinoć u St. Gallenu u prijateljskom meču od Španije sa 1:3. Bh. reprezentativac Haris Medunjanin ušao je u igru u 67. minuti i ovo mu je bila 49. utakmica za A selekciju. “Teško je igrati protiv prvaka Europe. Mislim da samo […]

Povratak na članak
7 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
didomova
30.05.2016. 12:00

Hare tebe care uvjek branim i gotivim dobar si , ali sinoc si bi los skroz los, da si od pocetka bio kao kad si uso reko bi mozda i najgori ,vuko si se po terenu hoces neces potrcat i zakacit loptu a i kriv si tako glupo i bez potrebno za 3 gol isto ko i Besic, koji davo vam treba da iz probavate egzibicije i driblinge pred svoji golom .driblaj naprijed brate i po serdini terena gdje treba.Besic je isto to uradio 2 puta sinoc nepotrebno driblanje i egzibicije ispred svog gola i primili smo gol isto tako… Read more »

Anaz
30.05.2016. 13:34

Sergej barbarez

Hurmica
30.05.2016. 14:45

Eto igrao si ti talašiko slobodnije, pa zbog tebe primišmo nepotrebno gol. Ti ko fol glumiš Garinču pred našim golom, murš papak što si se obrijo? U izraelu nije trend a u Brazilu jeste, e vala vas šminkera što učite fatihu kad ulazite na teren a naveče lokanje po diskoteci i koke barite više dosta. Koga bolan foliraš?Boga? Ili Raju? Mozeš ti nju drug i u svlačionici proučiti, a ako je već učiš na terenu onda je prouči i u Izraelu na terenu. Ili da vas iz diskoteka mrtve pjane iznose!

Amomiman
30.05.2016. 18:48

Mesa je gori od Papeta,poziva hrpu nekih igraca a nikoga od starih ne odpusta,Medunjanin,Spahic,Ibisevic treba da odu da bi novi igraci imali i prostora a i mira,dosta vise cirkusa..

Anonimno
30.05.2016. 20:10

bolji od hadzica za 3 klase,bar se ne usere kad primi loptu

Amomiman
Reply to  Anonimno
30.05.2016. 20:23

10g on klosari u reprezentaciji,dokle vise cemo da trpimo ovu generaciju fudbalera koji su ocigledno privatizovali reprezentaciju i rade sta hoce i kako hoce,trebamo trenera koji ce im napokon pokazati vrata svima..

Armin
30.05.2016. 21:45

goni ih vise haman sviju u vrziju mater vise mi je dosadilo raspravljat branit i zivce trosit na budale… spanci i sa c ekipom bi nas razvalili … ko god protiv nas sa srcom igra bi se toliko zbunimo ko da nikad nisu lopte sutnuli pa jesu li to nasi placenici kojo se vuku po stadijonu i experimente rade pred svojim golom gdje ta koncetracija bila i ta nasa sila i sampuzdanje koje smo stekli u zadnje vrjeme … nije bruka izgubit protiv spanije gubit se mora ali izgubit s ne borit se 🙁 pa jbg ja pa mi ko… Read more »

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM