Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje, a u ovom članku pročitajte ekspertski tiket dana sastavljen od tri meča iz liga petice koristeći najveće kvote koje Meridian ima. 

Još nemaš nalog u Meridianu? Vrijeme je da to promijeniš! 

Registruj se i uzmi odmah 115 KM DOBRODOŠLICE! Sada je pravi trenutak da postaneš dio Meridian ekipe, jer od danas sve nove igrače čeka moćan bonus dobrodošlice. Izvrti 100 KM kroz free spinove, a čeka te i 15 KM za sportsko klađenje. Jače nego ikada! 

Registruj se OVDJE 

WOLVES – CHELSEA – 2 
Kvota: 1.80 

Treneri se mijenjaju, novi skupocjeni igrači dolaze, ali rezultati koje Chelsea ostvaruje unazad dvije godine su identični. I tako je počela i nova sezona u Premijer ligi. “Plavci” su poraženi od Manchester Citya na svom terenu, a prvi čovjek kluba Todd Boehly je napustio svoju ložu 10 minuta prije kraja meča. Cole Palmer i saigrači će imati priliku da poprave utisak danas jer gostuju kod Wolvesa koji se nije proslavio na startu nove takmičarske godine protiv Arsenala. 

Obrazloženje prognoze: Ukoliko Chelsea planira da se umiješa u gornji dio tabele, onda sezonu nikako ne smiju da počnu sa manje od tri boda nakon dva kola. Wolves jeste godinama stabilan premijerligaš, ali utisak je da bi ove sezone mogla da im se dogodi borba za opstanak. Ako to nije tim koji je Chelsea u ovom momentu u stanju da savlada, onda bi i mandat Enza Maresce mogao potrajati mnogo kraće od njegovog prethodnika. 

NAPOLI – BOLOGNA – 1 
Kvota: 1.95 

Dolazak Antonija Contea u Kampaniju je dočekan sa ogromnom euforijom. Napoli je nakon osvajanja Serie A imao sezonu za zaborav i bivši trener Tottenhama je viđen kao spasilac. Ako se po jutru dan poznaje, pred njim je Sizifov posao jer je Napoli na startu sezone deklasiran sa 3:0 od Verone. Iako je u prvom poluvremenu izgledao konkretnije na terenu, u nastavku se sve raspalo. Bologna je s druge strane odigrala “mršavih” 1:1 sa Udineseom, ali i oni su promašili veliki broj izglednih šansi. 

Obrazloženje prognoze: Ova utakmica će biti ogroman test za Napoli. Ako ne uspiju da savladaju ni Bolognu, postaće očigledno da o scudettu ne mogu maštati ni u najluđim snovima. Bologna jeste veliki izazov, ali znajući Conteov karakter i sve što ga prati, sigurno treba očekivati veliku reakciju njegovih igrača. Napoli se možda obrukao prije sedam dana, ali kvota 1.95 koju nudi kladionica Meridian je nešto što treba uzeti. 

WOLFSBURG – BAYERN – 2&2+ 
Kvota: 1.65 

Prošla sezona Bayerna je definitivno za zaborav. Nakon više od decenije su ostali prvi put bez titule u Bundesligi, te je tako prokletstvo Harrya Kanea nastavljeno. Ne samo da Bavarci nisu podigli pehar u nacionalnom šampionatu, nego do trofeja nisu došli ni u Kupu Njemačke. O Ligi šampiona je iluzorno i govoriti tako da nema sumnje kako je motivacija za iskupljenjem najveća moguća. Ralph Hasenhuttl je napravio pravu šoku terapiju u Wolfsburgu u finišu prethodne sezone i sada se očekuje da podigne “Vukove” na veći nivo. Ipak, prvo kolo je najteže moguće. 

Obrazloženje prognoze: Kada klub kao što je Bayern završi sezonu bez ijednog trofeja, logično je očekivati da budu ekstremno motivisani da to promijene i opravdaju reputaciju najvećeg kluba u državi. Pogotovo kada se zna koliko su finansijski nadmoćniji u odnosu na sve ostale. Wolfsburg jeste neugodan protivnik, ali očekujemo da Kane i saigrači rutinsku upišu prva tri boda u novoj sezoni. 

Tiket dana: 

Wolves – Chelsea – 2 
Napoli – Bologna – 1 
Wolfsburg – Bayern – 2&2+ 

Ukupna kvota će biti 5.79 ukoliko vaš izbor bude kladionica Meridian koja daje najveće kvote na planeti. 

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače. 

Iskoristi 10% bonusa na uplatu karticama Maestro, Mastercard ili Visa, vaučerima Kliker/xBon ili Meridian dopunom. Fantastična prilika koja se ne propušta! 

(Sponzorisani tekst, 18+)