Stefan Savić (30) novi je igrač Borca, potvrđeno je na zvaničnoj stranici bh. šampiona.

Savić, koji igra u veznom redu, potpisao je dvogodišnji ugovor sa banjalučkim timom.

Novi fudbaler Borca je rođen u Austriji, a igrao je za omladinske selekcije ove države.

U dosadašnjoj karijeri nastupao je za mlađe kategorije Salzburga, zatim za Liefering, LASK, Olimpiju, Slaven Belupo, Rodu, Tuzlaspor, Wislu iz Krakowa i Wartu.

Dobro sam upoznat sa svim klupskim ciljevima i drago mi je što sam stigao u ekipu koja ima šampionske ambicije. Na meni je da dam svoj doprinos na terenu. Spreman sam da pomognem ekipi da ostvari sve što je zacrtano i nestrpljiv sam da dokažem sve što znam u Borčevom dresu“, rekao je Savić nakon potpisa ugovora.

Novim saigračima priključiće se na večerašnjem treningu, a kaže da je već dobio informacije o svemu što ga čeka na ovdanjšim terenima.

Imam nekoliko prijatelja koji igraju ili su igrali u prvenstvu BiH i od njih sam saznao sve što me je zanimalo. Uvjeren sam da ću se brzo uklopiti u ekipu“, dodao je Savić.

Zadovoljstvo nije krio ni Oliver Jandrić, sportski direktor Borca, koji za Savića ima samo riječi hvale.

Stefan je tip igrača koji nam je bio potreban da pojačamo naš vezni red. Na njemu je sada da pokaže sve što zna. Ima veliko iskustvo, igrao je u kvalitetnim ekipama i vjerujem da smo sa njim dodatno osnažili postojeći igrački kadar”, istakao je Jandrić.

Tabelu, raspored i statistiku pogledajte na linku ispod.
Pogledaj tabelu i rezultate
# Klub GR U B
1. FK Željezničar 13 29 16