Bogat program prepun sjajnih utakmica u Ligi šampiona nas čeka i večeras, a kladionica Meridian tradicionalno ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako još nemate nalog na Meridianu, sada je prava prilika da to promijenite.

Registrujte se i odmah uzmite 115 KM DOBRODOŠLICE! Izvrtite 100 KM kroz free spinove, a čeka vas i 15 KM za sportsko klađenje.

Super ponuda, zar ne?

Registrujte se OVDJE i najbolje vam tek dolazi – do 2.000 KM bonusa na depozite. Prva tri depozita deponujte u roku 96 časova od registracije i X3 Bonus stiže!

ASTON VILLA – BAYERN – 1 (4.30) X (4.30) 2 (1.75)

Aston Villa je seriju od tri uzastopne pobjede u Premijer ligi prekinula remijem sa Ipswichom minulog vikenda. Više od toga Unaija Emerya može brinuti to što je njegova ekipa bila u podređenom položaju na “Portman Roadu” što nije nešto što je bilo realno za očekivati. Sada ih čeka neuporedivo ozbiljniji protivnik i tip utakmice koju su u Birminghamu čekali decenijama.

Ulazak u Ligu šampiona za Aston Villu je bio ispunjenje sna, a pobjeda nad Young Boysom nastavak te fenomenalne priče. Ipak, Bayern će predstavljati potpuno drugačiji izazov. Vincent Kompany je u Minhenu dočekan sa puno skepticizma, ali posao koji je uradio do sada definitivno zaslužuje pohvale. Bavarci su na vrhu Bundeslige, a i devet golova protiv Dinama je pokazatelj sjajne napadačke forme.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Neke od igara koje krase ponudu Meridiana jesu “Bet Boost” i “Single Boost”.

Pomoću “Bet Boost-a” možete uvećati kvotu za ponuđene “Bet Buildere”, dok vam “Single Boost” daje mogućnost povećanja kvote za ponuđene tipove iz ponude.

Jedan od ponuđenih “Bet Boost-ova” za meč Aston Villa-Bayern jeste:

  • 1X (pobjeda Aston Ville ili neriješeno)
  • GG (oba tima daju gol)
  • Ollie Watkins daje gol na utakmici

Ukoliko izaberete ovaj “Bet Boost”, kvota će biti uvećanih 5.70 umjesto regularnih 5.20.

Kada se radi o “Single Boostu”, jedan od tipova na koji je kvota uvećana je:

  • Harry Kane daje gol na utakmici

I na ovaj tip je u “Single Boostu” kvota 2.00 umjesto 1.85 iz obične ponude.

LILLE – REAL MADRID – 1 (5.60) X (4.40) 2 (1.60)

Niz Real Madrida od pet pobjeda u svim takmičenjima zaustavljen je u nedjelju u gradskom derbiju i to na kakav način. Atletico Madrid je do boda došao pogotkom Angela Corree duboko u sudijskoj nadoknadi. Srećom po “Kraljevski klub”, Barcelona je dan ranije doživjela ubjedljiv poraz od Osasune, pa su zaostatak u La Ligi smanjili na svega tri boda.

Priliku za novi niz pobjeda, Real Madrid će imati priliku da započne večeras u Francuskoj gdje će u okviru Lige šampiona igrati protiv Lillea. Oni su do ovog vikenda imali katastrofalne rezultate i pet mečeva bez trijumfa, ali sve to je prekinuto slavljem od 3:0 na gostovanju kod Le Havrea. To im je definitivno napunilo samopouzdanje, međutim za ugroziti Real Madrid potreban je i veliki kvalitet.

Jedna od najprofitabilnijih igara iz ponude Meridiana zove se “Trodupla opklada”. Ova igra vam daje mogućnost da kombinujete ishod meča sa rasponom i(li) brojem golova u oba poluvremena, a kvote su nestvarno visoke.

Ako vjerujete u trijumf Real Madrida, a kvota 1.60 vam nije dovoljna privlačna, onda je definitivno ovo prava igra za vas. Preko 80 je opcija za klađenje u troduploj opkladi sa pobjedom gostiju, a četiri koje izdvajamo su:

  • 2&I 1-2&II 1-3 (pobjeda Reala, 1-2 gola u prvom i 1-3 gola u drugom poluvremenu) – 3.10
  • 2&I 1+&II 2+ (pobjeda Reala, najmanje jedan gol u prvom i najmanje dva gola u drugom poluvremenu) – 3.70
  • 2&I 2+&II 0-2 (pobjeda Reala, najmanje dva gola u prvom i 0-2 gola u drugom poluvremenu) – 4.55
  • 2&I 0-1&II 3+ (pobjeda Reala, 0-1 gola u prvom i najmanje tri gola u drugom poluvremenu) – 8.00

U ostalim duelima Lige šampiona večeras igraće još:

  • Girona – Feyenoord
  • Shakhtar – Atalanta
  • Benfica – Atletico Madrid
  • Dinamo ZG – Monaco
  • Liverpool – Bologna
  • Leipzig – Juventus
  • Sturm – Club Brugge

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Iskoristi 10% bonusa na uplatu karticama Maestro, Mastercard ili Visa, Meridian dopunom, te vaučerima Kliker ili xBon. Fantastična prilika koja se ne propušta!

(Sponzorisani tekst, 18+)