Nakon dva dana pauze nastavlja se Evropsko prvenstvo u fudbalu. Svakog od naredna četiri dana ćemo gledati po dvije utakmice, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

NJEMAČKA – DANSKA – 1 (1.70) X (3.85) 2 (6.00)

Jedan od dva derbi meča osmine finala Evropskog prvenstva u fudbalu igraće domaćin Njemačka i uvijek neugodna Danska. “Panceri” su bili dominantni u prva dva kola, ali onda su podbacili protiv Švajcarske gdje su prvo mjesto u grupi sačuvali tek u 92. minuti zahvaljujući pogotku Niclasa Fullkruga.

Danska je s druge strane strijepila do samog kraja protiv Srbije, ali uspjela je da sačuva mrežu i plasira se u narednu fazu takmičenja. Prije tri godine je tim Kaspera Hjulmanda stigao do polufinala Evropskog prvenstva, ali to će sada biti skoro nemoguća misija jer ih prvo čeka Njemačka, a onda potencijalno i Španija.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti, najraznovrsniju ponudu i najobimniji izbor specijala za sve utakmice Evropskog prvenstva.

Skoro svi očekuju da Njemačka odbrani domaći teren i kvalifikuje se u četvrtfinale, a kvota je 1.70 da će to učiniti u regularnom vremenu. Ukoliko vjerujete u prolaz “Pancera”, ali uz dosta više drame, Meridian u svojoj ponudi ima i način prolaska dalje. Kvota da će Njemačka eliminisati Dansku nakon produžetaka je izvanrednih 8.40, a još spektakularnijih 13.00 da će proći dalje poslije boljeg izvođenja penala.

Član Gruzije Georges Mikautadze je jedini igrač sa tri pogotka nakon grupne faze, a u Meridianu se i dalje možete kladiti ko će biti najbolji strijelac turnira. Kada se radi o igračima Njemačke, dva puta su tresli mrežu Jamal Musiala i već pomenuti Fullkrug i obojica djeluju kao više nego interesantne opcije za klađenje na to da će biti najbolji golgeteri prvenstva. Na Musialu je kvota 12, a na Fullkruga čak 15!

Prije nego što na teren istrče Njemačka i Danska, danas nas od 18h očekuje duel Švajcarske i Italije u Berlinu. Na “Azure” je kvota 2.55 i oni su favoriti, ali s obzirom na stil igre obje reprezentacije, uopšte neće biti iznenađenje ako vidimo jedan tvrd meč koji se neće odlučiti nakon regularnih 90 minuta. Kao što možete da tipujete na to na koji način će jedna reprezentacija eliminisati drugu, u Meridianu možete izabrati i sigurniju varijantu, te tipovati kada će meč biti završen.

Kvota da ćemo gledati penal seriju na meču Švajcarska-Italija je fantastičnih 4.50, tako da ukoliko odaberete tu igru, tip je dobitan bez obzira ko ostvari pobjedu poslije izvođenja jedanaesteraca.

Kada se radi o mečevima koji nas očekuju sutra, program će otvoriti Engleska i Slovačka od 18h, dok u 21h Španiju očekuje duel sa najvećim iznenađenjem turnira, reprezentacijom Gruzije.

Meridian je i dalje jedina kladionica u regionu koja u svojoj ponudi ima “Bet Builder i pomoću njega možete odigrati neograničen broj tipova sa istog meča i za to dobiti jedinstvenu kvotu.

Španija je u kvalifikacijama demolirala Gruziju u oba međusobna meča, a posebno je bolno za Willya Sagnola i njegove izabranike bilo u Tbilisiju kada je na semaforu pisalo 1:7. Ako očekujete još jedan ubjedljiv trijumf “Crvene furije”, onda je “Bet Builder” najbolja opcija za klađenje jer možete iskombinovati više sličnih igara i za to dobiti jedinstvenu kvotu. Ako npr. odaberete sljedeće tipove:

  • · Španija daje prvi gol na utakmici
  • · Španija daje gol u prvom poluvremenu
  • · Španija vodi na poluvremenu
  • · Španija daje više od 2.5 gola na utakmici

Kvota će biti 2.97!

Čak sedam autogolova je postignuto u grupnoj fazi Evropskog prvenstva i ako očekujete da se trend nastavi, u Meridianu je naravno moguće kladiti se i na to da će na svakoj utakmici neka reprezentacija pogoditi u sopstvenu mrežu. Ako očekujete da se to desi baš na meču Engleska-Slovačka, kvota je izvanrednih 7.00.

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u junu na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Ukoliko svoj račun dopuniš danas, od 18 do 22 časa, Meridian ti poklanja 20% bonusa na sve tvoje uplate putem Klikera, xBona ili kartica.

(Sponzorisani tekst, 18+)