Današnji program na Evropskom prvenstvu u fudbalu će biti jedan od najzanimljivijih do sada, a kladionica Meridian je spremila najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

DANSKA – SRBIJA – 1 (2.25) X (3.50) 2 (3.35)

Srbija nije ostavila dobar utisak u prva dva kola na Evropskom prvenstvu u fudbalu. Iako je nakon poraza od Engleske djelovalo da postoji razloga za optimizam, sve to je palo u vodu u okršaju sa Slovenijom. “Orlovi” su izbjegli poraz zahvaljujući pogotku Luke Jovića u posljednjim sekundama meča i na taj način su i dalje sačuvali makar teoretsku šansu da ispune cilj, a to je prolazak u osminu finala ovog takmičenja. Ipak, posao je sada sve samo ne jednostavan.

Da bi se kvalifikovali za osminu finala, “Orlovi” će morati da nadigraju Dansku. Skandinavske reprezentacije tradicionalno dobro leže Srbiji, ali sa Dancima to nije slučaj. Oni su rutinski dobili oba meča protiv Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo prije deset godina, a slavili su uvjerljivo (3:0) i u prijateljskoj utakmici u martu 2022. godine. Christianu Eriksenu i saigračima je ovdje dovoljan i bod, tako da je jasno da će oni mnogo manje rizikovati od svog protivnika.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti, najraznovrsniju ponudu za klađenje i daleko najviše različitih specijala.

U Meridianu i dalje možete da se kladite na dosta specijala vezanih za Srbiju, a jedan od njih je broj postignutih golova na turniru. Kvota na pobjedu Srbije protiv Danske je 3.35, ali samim prolaskom dalje “Orlovi” će sebi “kupiti” minimalno još jedan meč na turniru. Jedan od specijala je broj golova Srbija na Evropskom prvenstvu, a ako izaberete opciju više od 4.5, kvota je 4.80.

Možete da prognozirate i dalje na kojoj poziciji će Srbija završiti u grupi C, a kvote su sljedeće:

  • Srbija završava na drugom mjestu – 3.40
  • Srbija završava na trećem mjestu – 5.20
  • Srbija završava na četvrtom mjestu – 1.65

U drugom duelu grupe C, Engleska će igrati protiv Slovenije i veliki je favorit pošto je kvota na trijumf “Gordog Albiona” privlačnih 1.45. Tim Garetha Southgatea mora da ide na trijumf jer u slučaju neriješenog ishoda izgubiće prvo mjesto u slučaju da Danska savlada Srbiju, a to bi ih je poslalo na Njemačku u osmini finala što je scenario koji žele da izbjegnu.

Na programu su danas i dva meča grupe D. Francuska igra protiv Poljske koja je eliminisana sa turnira, dok “Trikolori” itekako imaju motiv da ostvare što ubjedljiviji trijumf jer ukoliko Holandija nadigra Austriju, gol razlika će odlučivati o tome ko je prvoplasirani u ovoj grupi. To je možda sjajna opcija da odigrate azijski hendikep u Meridianu i to H1 -1.5 (pobjeda Francuske sa minimalno dva razlike) po izuzetnoj kvoti 1.85.

Okršaj Holandije i Austrije bi trebalo da garantuje dosta uzbuđenja jer obje selekcije imaju osminu finala “u džepu” i pobjedom mogu samo dobiti lakšeg rivala u toj fazi takmičenja. Kalkulacija neće biti, a u Meridianu možete da se kladite na to koliko će svaki igrač iz obje ekipe imati golova, asistencija, šuteva na gol, šuteva u okvir gola, pasova ili uklizavanja. Samo neke od potencijalno zanimljivih opcija za klađenje su:

  • Marko Arnautović 1+ šuteva u okvir gola – 1.60
  • Denzel Dumfries 49+ pasova – 1.95
  • Cody Gakpo 3+ šuteva na gol – 2.05
  • Stefan Posch 4+ uklizavanja – 2.25
  • Memphis Depay 1+ golova – 3.25
  • Marcel Sabitzer 1+ asistencija – 4.70

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u junu na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

(Sponzorisani tekst, 18+)