Reprezentacija Srbije je u grupi C na EURO 2024 zauzela posljednje mjesto sa dva boda i nije se plasirala u osminu finala.

Tamošnji mediji tvrde da se između utakmica Srbije sa Slovenijom i Danskom dogodio veliki skandal kada se golman Vanja Milinković-Savić potukao sa jednim navijačem Srbije.

Navodno, golman Milinković-Savić je izašao u Munchen u jedan lokal u kojem pretežno budu ljudi iz Srbije koji žive tu te gdje često nastupaju muzičari iz Srbije i regiona.

Telegraf piše da je jedan navijač prišao golmanu Srbije te mu ‘dobacio’ da ne bi trebalo da je tu već da je u karantinu.

Spomenuti portal navodi da je Milinković-Savić opsovao navijača, krenuo ka njemu, a onda ga i udario. Ubrzo je reagovalo obezbjeđenje kafane, a u sve se umiješao na kraju i vlasnik lokala.

Vanja je došao u našu kafanicu ali ga obezbjeđenje na ulazu nije prepoznalo i nisu htjeli da ga puste unutra jer je bio u šorcu reprezentacije, što je njega naljutilo i došlo je do čarki. Ja sam se ubrzo umiješao, uhvatio sam ga za ruku i rekao da ulazi sa mnom, ali je on to odbio. Sve se desilo u bašti lokala. Šta su mu dobacivali i šta su međusobno govorili ja nisam čuo. Drago mi je da smo na kraju sve riješili”, rekao je gazda lokala u Munchenu za Telegraf.

Inače, Srbija je u prvom kolu grupne faze EURO 2024 poražena od Engleske sa 0:1.

Zatim su naše komšije odigrale 1:1 sa Slovenijom, a u odlučujućem duelu sa Danskom 0:0.

(Reprezentacija.ba)