Tahirović igrao od prve minute za Ajax

Tahirović nastupio u duelu Ajaxa i Excelsiora

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

6 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Anonymous
24.04.2024. 23:49

bgm, Benjo će izurati sezonu sa super minutažom, tek mu je 20 godina… Gdje su oni defetisti koji su ga blatili , kada mu nije išlo najbolje… Svaka čatst Benjo samo naprijed

Mire
25.04.2024. 11:14

Zajebali su s onim Hendersonom. Da je ostavio Tahirovića za startera bili bi sigurno treći. Baš su imali super niz do njegovog dolaska. A Benjo je car

mirso
25.04.2024. 12:29

Taj im je Henderson sve razvalio.Eto nikako ni neigra fol povrijeden,al ceka Evropsko.Benjo igra stalno,igra i dobro,al cjeli Ajax je nekako los,trener pogotovo.Al ako odigras u prvoj sezoni 35 utakmica i to za takav klub pa onda si dobar,sta god mi rekli.Tamo je nesta cudno u klubu,nevalja.

muta
25.04.2024. 14:20

Nek je i izigro te tolike minute i utakmice.Ajax je Ajax,al treba ici negdje drugo.Tu nevalja nista od ljeta moze biti i gore.SVe ce se promjeniti,taj Henderson promasaj svjetski,eto i neigra nikako,sve poremetio.To sta se cuje malo za Bundesligu je odlicno,bilo je i ranije govora,samo bjezi odatle bice bolje.

Derim
Reply to  muta
25.04.2024. 15:11

Pa to se zna odavno da će ga se Ajax rješavat ćim završi sezona – on i van den Booman su prvi koji će biti otjerani, mediji ih vide kao najslabiji dio Ajaxa, a navijači su toliko kivni da traže da ih ne stavlja u tim do kraja sezone. Eto to je otprilike atmosfera i raspoloženje u Ajaxu i oko njega. Ono što bode oči je Tahirovićeva igra bez lopte, koja ga neće odvesti daleko kad ode iz Ajaxa, pa ni u karijeri ako ne popravi to.

Ado
26.04.2024. 12:20

Nek ga i otjeraju il on ode sam.Dobro on,al sta je i stim Sutalom,Sosa,Medic,Forbs,Akpbom,ima ih 10,sve ce ih prodati.Ode i Hato i Tejlor.Dolazi sve novo.To je politika kluba.A sta se tice ovog naseg on ide u puno jaci klub il nazad u italiju,il Njemacku.Ko nesta zna,to je skoro vec gotova stvar.Brzo ce i pisati.

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM