U 32. kolu Premier lige, fudbalski svijet će biti fokusiran na jedan od najvećih derbija u Engleskoj – susret između Machester Uniteda i Liverpoola.

Ova dva kluba su ne samo dva najtrofejnija tima u Premier ligi, već i dva od najvećih rivala u svijetu fudbala. Liverpool sa 68, dok Junajted sa 67 osvojenih trofeja, ovaj duel čini još značajnijim.

Kladionice su već stavile svoje kvote, sa 4.10 na pobjedu domaćina, dok su gosti iz Liverpoola ocijenjeni kvotom 1.73. Sve ostale kvote možete pronaći na BetOle stranici.

Ovaj susret će biti posebno emotivan jer će to biti poslednja posjeta Jirgena Klopa na klupi Liverpoola. Njemački stručnjak najavio je svoj odlazak prije 2 mjeseca, što bi moglo dodatno motivisati njegovu ekipu.

Tipuj i osvoji FREEBET!

Liverpool se i dalje bori za titulu u domaćem prvenstvu, kao i za titulu prvaka Evrope. Ukoliko uspije osvojiti ova dva trofeja, nasljedniku Jirgena Klopa bit će postavljen izazovan zadatak.

Sa druge strane, Manchester United prolazi kroz turbulentnu sezonu. Ispali su iz Lige šampiona, nisu uspjeli osigurati ni mjesto u Ligi Evrope, te se nalaze na 6. mjestu u domaćem prvenstvu.

Međutim, nedavna pobjeda nad Liverpulom u FA Kupu 17. marta može im dati dodatni impuls za ovaj meč.

Očekuje se uzbudljiv meč, jer se radi o jednom od najvećih derbija ne samo u Engleskoj, već i u cijeloj Evropi. Navijači oba tima već nestrpljivo iščekuju ovaj sudar na terenu.

Posjeti BetOle.ba.

(Sponzorisani tekst, 18+)