Kompanija MaxBet, jedna od vodećih omnichannel kompanija za klađenje i igre na sreću u regionu, postala je sponzor Rukometnog kluba RK Borac iz Banja Luke, koji se takmiči u Premijer ligi.

„Novo sponzorstvo RK Borac predstavlja za nas izuzetnu priliku da budemo dio rukometne zajednice i podržimo napore kluba u postizanju sportskih ciljeva.

Nastavljamo da podržavamo lokalne sportske inicijative i da gradimo partnerstva sa klubovima poput RK Borac, kako bismo zajedno inspirisali nove generacije da se bave rukometom“ – izjavila je Gordana Ilić, brend menadžer iz kompanije MaxBet.

Kompanija MaxBet odlučna je u svojoj posvećenoj podršci i unapređenju sportske zajednice.  

Njihova inicijativa ima i dublji cilj – da inspiriše mlade da žive zdravim načinom života kroz aktivno bavljenje sportom, što osim zdravstvenih benefita, doprinosi i razvoju važnih životnih vještine poput timskog rada, upornosti i discipline.

Kroz ovakva partnerstva, MaxBet nastavlja da pruža podršku sportistima kako bi ih podstakao da ostvare svoj pun potencijal, kako na terenima tako i u životu.

Rukometni klub Borac jedan je od najpoznatijih rukometnih kolektiva u Bosni i Hercegovini, bivšoj Jugoslaviji, pa i Evropi. „Crveno-plavi“ su osvajači desetina pehara i titula, pogotovo sa najvećih i najznačajnijih svjetskih takmičenja, a kao kruna svih rezultata izdvajaju se dva trofeja – titula šampiona Evrope 1976. godine i Kup IHF 1991

(Sponzorisani tekst, 18+)