Stadion NK GOŠK dobio je reflektore i ovaj bh. premijerligaš će u nastavku sezone igrati noćne utakmice.

GOŠK je na zvaničnoj stranici saopštio da je danas ozvaničen historijski trenutak jer su dovršeni radovi na postavljanju reflektorske rasvjete.

“Ova vrijedna investicija omogućit će Klubu da zaigra noćne utakmice i unaprijedi svoju prisutnost na nogometnoj sceni.

Uz podršku lokalnih vlasti, sponzora i strastvenih navijača, NK GOŠK je uspio ostvariti ambiciozni projekt postavljanja reflektora na stadionu Perica Pero Pavlović.

Ova modernizacija ne samo da će poboljšati uvjete za igru, već će omogućiti klubu da se natječe u kasnijim terminima, stvarajući nezaboravne trenutke za svoje navijače”, saopšeno je iz NK GOŠK.

Direktor Nogometnog kluba GOŠK, Andrija Jurković, izjavio je:

“Današnji dan označava veliki korak naprijed za naš voljeni Klub. Postavljanjem reflektora na našem stadionu, otvaramo vrata novim prilikama i mogućnostima.

Sada ćemo moći organizirati noćne utakmice, omogućiti bolje uvjete za treninge i razvoj igrača, te podići novu razinu povezanosti navijača na našim utakmicama.”

Iz GOŠK-a ističu da postavljanje reflektora na stadionu Perica Pero Pavlović predstavlja prekretnicu za NK GOŠK i njegove navijače.

Ova investicija ne samo da unapređuje infrastrukturu kluba, već i otvara vrata za veće sportske uspjehe i nezaboravne trenutke na terenu.

Tabelu, raspored i statistiku pogledajte na linku ispod.
Pogledaj tabelu i rezultate ovog takmičenja
# Klub GR U B
1. FK Željezničar 13 29 16