Zrinjski je večeras u prvom meču prvog pretkola kvalifikacija za Ligu Šampiona savladao u gostima armenski Urartu rezultatom 1:0.

Trener Zrinjskog Krunoslav Rendulić govorio je za Zrinjski TV nakon trijumfa svog tima.

“Čestitke igračima na jako dobroj predstavi, posebno u prvom dijelu. Stvarno smo kontrolisali događaje na terenu i šteta što nismo dali gol iz dobrih prilika. U drugom dijelu je bilo podjednako do našeg gola. Dali smo gol iz prekida, a u analizi smo i naglasili da su oni loši na bočne ubačaje”, rekao je Rendulić i dodao:

“Domaćin je išao na sve ili ništa i bili smo u podređenom položaju zadnjih 12,13 minuta. Dosta smo se patili, ali smo se izvukli. Izvukli smo se jer su igrači od prvog momenta išli maksimalno, borbeno, vjerovali su do zadnje sekunde, bili su predani, a onda te i sreća pomazi.

Treba pohvaliti navijače koji su došli u dobrom broju, a nije bilo baš blizu. Treba naglastiit da još ništa nije gotovo. Ostaje drugo poluvrijeme u Mostaru i nadam se da ćemo se radovati.”

Trener Zrinjskog se osvrnuo i na večerašnjeg protivnika.

“Imali smo i prije dosta informacija, ali nije isto kao kada osjetiš taj tim na terenu. To je ekipa koja ima 4,5 dobrih pojedinaca i teže igri i nadigravanju. Neće biti lako ni u revanšu, ali vjerujemo u sebe.

Izgledali smo dobro kao ekipa. Ekipa nas je i dovela ovdje, a nastavljamo utabanom stazom i nadam se da će to potrajati.”

Revanš utakmica igra se za sedam dana u Mostaru.

(Reprezentacija.ba)