Ibiševiću, spašavaj nas!

Vjerovatno predodređen da bude heroj bh. fudbala u prvi plan se svojim integritetom i stručnošću definitivno u ovom trenutku kao prvi izbor za mjesto selektora Bosne i Hercegovine nameće Vedad Ibišević

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

56 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Derim
26.06.2023. 23:33

Svakakve gluposti čovjek pročita ovdje. Kad bi se mi mogli porediti s Belgijom i kad bi nam fudbal bio jedina loša stvar u državi i društvu mi bi bili sretni i zadovoljni pojedinci. Belgijancima se upalila crvena svijetla 200x jer im je repka pala na 66 mjesto – kod nas se crvena svijetla i alarmi ne gase od 1992 i to za svaku stvar od koje ovisi život jedne zajednice i pojedinca u njoj. Belgija je 1000 g. ispred nas i zato što u našoj koži njima bi fudbal bio posljednja briga za brinuti. A biti u našoj koži znači… Read more »

Husein KG
Reply to  Derim
27.06.2023. 00:27

Pa šta sad da prestanemo igrati fudbal, ugasimo klubove i posadimo žito na terene. Na nekog se moraš ugledati. Neki model moraš usvojiti. Belgijski model je dobar, naravno da nemamo financijski, kadrovski, infrastrukturni, politički kapacitet kao Belgija ali mi ne očekujemo da se borimo za osvajanje zlata na svakom europskom i svjetskom prvenstvu. Nama treba da bude cilj da imamo respektabilnu, konkurentnu reprezentaciju (pa i klubove u budućnosti) koji redovno učestvuju na međunarodnim takmičenjima a to se može postići u prvoj instanci postavljanjem pravih kadrova na pravo mjesto. Uz to za neke stvari koje je Belgija uvela ne treba skoro… Read more »

Derim
Reply to  Husein KG
27.06.2023. 00:36

Nemamo zakon o sportu – esencija ! Prvo zakon o sportu pa onda usvajanje naprednih modela i najfriškijih iskustava, ali zato treba da se slože tri vrela-izvora 2 različita patriotizma + jedno domoljublje, a to je ta državotvorna koalicija etno-naci stranaka, SDA-HDZ-SDS/SNSD, koja vlada ovom napaćenom crnom rupom od zemlje već 30 godina.

Bošnjo420
Reply to  Derim
27.06.2023. 05:42

De ba ne seri…nismo jedini na Balkanu koji smo patili i nismo bogati. Ali oni bolje od nas ulažu u nogomet. Uvijek se nađe budala koja se vadi i prašta ili na rat ili kako se nema…a ima se sigurno. Mrš tam sa tim mentalitetom

Bošnjo420
27.06.2023. 05:51

Ma ja ba mi samo pametujemo i žalimo se na savez na igrače i na selektore..daj ba treba se sastaviti i istjerati sve iz saveza, uraditi bojkot i štrajk i sve iz početka početi. Od glavnih u savezu do selektora a repke i mladih. Mi kao navijači smo glavni i treba da se pitamo ali smo mi to davno izgleda zaboravili i prepustili svu moć budalama i neznalicama. Sve se ovo moze promjeniti na bolje, ali neće se desiti dok mi samo dođemo ovdje da se žalimo i psujemo. Treba stvari prihvatiti u naše ruke i pod našu kontrolu ako… Read more »

Anonymous
Reply to  Bošnjo420
27.06.2023. 09:36

Pa sta cekas onda,pokreni nesto

Anonymous
27.06.2023. 07:55

Vratite PETEVA, i učinili ste pravu stvar! Bolje rješenje ne postoji. Platite čovjeka pristojno – i nek nastavi započeti posao. Okupio bi iste igrače, nastavio postupno podmlađivanje repke, gradio mudro atmosferu unutar repke, posebno među igračima, povlačio prave poteze, uviđao i eliminisao greške u hodu, odlično bi spremio repku za baraž i – sigurno se kvalifikovao za Evropsko prvenstvo! VICO, MISKE i ostala žgadijo – uradite barem jednom nešto da valja i kako valja! Priznajte svoju grešku i ispravite je. Ko prizna – pola mu se prašta!

Anonymous
Reply to  Anonymous
27.06.2023. 09:24

Tesko ce ga vratiti trenutno trenira Ludogorec ja bi volio da ga vrate ali sve je moguce.

Anonymous
Reply to  Anonymous
27.06.2023. 09:37

Sve da ovi nasi pokusaju,ne vjerujem da bih on pristao

Anonymous
Reply to  Anonymous
28.06.2023. 21:39

I ne treba njemu sve najbolje ipak sam siguran da bi sa njim bolje prosli jer mi smo nesto dobro uradili na pocetku pljuvali smo ga a on je bio bas zeljan da se dokaze

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM