Mjesec dana pred utakmicu, samo 600 ulaznica ostalo je slobodno za sektor naših navijača za meč kvalifikacija za EURO 2024 Portugal – Bosna i Hercegovina u Lisabonu.

To govori kako će Zmajevi 17. juna u Portugalu na imati dobru podršku svojih navijača u pokušaju da osvoje vrlo vrijedan bod(ove).

Tri dana poslije u Zenici dočekujemo Luksemburg. Prema količini prodatih ulaznica prvih dana prodaje jasno je kako će BiH imati podršku punog Bilinog Polja i u ovoj za nas puno važnijoj utakmici.

Utakmica A reprezentacije Bosne i Hercegovine sa Portugalom odigraće se 17. juna u 20.45 sati na stadionu S.L. Benfika u Lisabonu (Estádio do Sport Lisboa e Benfica). Ulaznice se mogu kupiti preko Fudbalskog saveza BiH, a domaćini su u obavezi da nam ustupe 3.250 ulaznica koliko je 5% kapaciteta stadiona Benfice.

“Cijena ulaznice je 10 € (protuvrijednost u KM), a odnosi se na blokove koji su predviđeni za navijače Bosne i Hercegovine (Blokovi S28, S29, S30, S31, S32, S33 i S34 – treći sprat, sjever).

Karte za navedenu utakmicu se mogu rezervisati u periodu od 04.05.23 do 15.05.23. godine, na e-mail dzenita.sijamic@nsbih.ba

Za svaku rezervaciju pojedinačno neophodno je poslati: ime i prezime, broj pasoša, datum i godinu rođenja, državljanstvo, državu prebivališta i e-mail kontakt. 

Molimo vas da dostavite tačne podatke jer će informacije o nosiocima karata biti dostavljene Fudbalskom savezu Portugala, a ulaz na stadion omogućen samo uz pokazivanje pasoša.

Nakon perioda za rezervacije, svim navijačima koji su rezervisali karte biće dostavljene instrukcije za plaćanje.

Slanje elektronskih karata na dostavljeni e-mail obaviće se najkasnije do 12.06.2023. godine.” naveli su u ranijem saopštenju iz FS BiH.

Ulaznice za BiH – Luksemburg mogu se kupiti preko stranice kupikartu.ba.

Tabelu, raspored i statistiku pogledajte na linku ispod.
Pogledaj tabelu i rezultate ovog takmičenja
# Klub GR U B
1. FK Željezničar 13 29 16