INTERVJU/ Samir Radovac: Kako je propao moj povratak na Koševo

Samir Radovac govorio za Reprezentacija.ba portal

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

6 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
SALKAN MUHICA
30.01.2023. 08:24

Husref Musemic veliki ekspert ga drzao na desnom beku hahahah

Mirza
30.01.2023. 10:44

Samire HVALA TI ZA SVE STO SI PRUZIO U VELEZOVOM DRESU.ali ovaj koji je pisao ovaj clanak je dobar komad idddiotta.Prvo NE POSTOJI CRVENI DIO OSTARA,koppilane kommunisticki a drugo,naslov ti je dno dna..bas kao i tvoji cijeli tekst.

Derim
Reply to  Mirza
01.02.2023. 15:20

Vidiš za vatrenog navijača Mirzu Velež više nije crven i radnički klub sa velikom crvenom zvijezdom na amblemu, nego zelen i džamijski sa zvijezdom ali ispod polumjeseca 😉 Ha'j dobro…

Derim
Reply to  Derim
01.02.2023. 15:30

Zato je i stjeran u shupak fudbalskog svijeta, nekad največi bh. klub ! Apsurd je, i više od apsurda, da je Zeinjski danas više multinacionalni klub i od Sarajeva i Želje i evo od Veleža (u svim selekcijama od U14 pa do prvof tima) u kojeg se saljeva sav talenat Hercegovine, a da je Velež sveden na potez od Starog Mosta do Vrapčića. Nema nikog od legendi ni blizu kluba, niko nije mogao pored ovih koji su od giganta napravili područni klub.

Anonymous
Reply to  Mirza
01.02.2023. 19:16

A ti si, Mirza, šovinističko i fašističko govno, i to veliko!

Hašim
Reply to  Mirza
21.02.2023. 16:11

mirza, pu.ikariću i provokatoru, ostavi Velež i njegovu tradiciju kakva je i kakva će uvijek biti – CRVENA I RADNIČKA. ti si sigurno .upak od čovjeka i nepismen. ako si ona generacija koja je za dva-tri mjeseca završavala školsku godinu, mogu te shvatiti-dosta praznog mozga. ako pripadaš, slučajno, novovidljivim navijačima koji nisu u klubskim bojama (Black Army), nego furaju nešto što ni oni neznaju, onda je tvoj rezon kako navijanja tako i života, potpuno izgubljen i uzaludan. OBRAZOVANJE je čudo. knjigu u ruke a ne ponudu kladionice. inače, kladionicama i trebaju takvi klijenti, sami dođu i reklama im ne treba.… Read more »

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM