INTERVJU/ Navijač koji je pao s tribine Grbavice: Zbog sudije mi je pao mrak na oči! Ljudi iz Želje su me iznenadili

Navijač Željezničara, koji je u toku meča protiv Borca pao s tribine govori za Reprezentacija.ba

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

3 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
realan
16.11.2022. 20:46

jadno je to na šta se spustio naš narod ,da četnici prave budale od nas od politike pa do sporta,sjetite se samo kako je prošla naša reprezentacija na gostovanju kod srba.Kada bi Željo otisao u Banja Luku i to isto uradio sa sudijom kao sto je borac uradio nama pitanje je da li bi se vratili a da ne bi dobili po guzici ili bi bio prekid utakmice .Previse zabijamo glavu u pijesak od toga nece biti nista dobro mozes biti samo j.e.b.a.n u guzicu ….

Yoyo
18.11.2022. 13:48

Do kad ćete lagati sami sebe tvrdnjom da je taj pobjednički gol zabijen iz ofsajda?
Jasno je svima da Borac ima zaštitu, ali ova utakmica nije bila primjer za to, a posebno ne taj regularan gol, gdje nema nikakvog ofsajda.

Zlatko
Reply to  Yoyo
20.11.2022. 13:56

Ofsajd je bio jer se lik vracao iz ofsajda. Njemu nije bila upucena lopta nego igracu na drugoj strani ali se odbila i dosla njemu. Tesko je to primjetiti i kad imas VAR a kamoli na prvo gledanje. Pored te i nekih manjih gresaka nije vise bilo nista. Cisto ponisten gol zbog faula u napadu. Cocalic rukom ide na golmana i dolazi u kontakt s njim, i to u petercu gdje je golman zasticen. I Santos dobija ocigledan crveni karton koji ne moze biti cistiji. Mi smo sami sebe pobijedili jer smo usli u utakmicu sa tom idejom da ce… Read more »

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM