Večeras se igraju tri utakmice 4. kola Serie A, a najviše pažnje privlači duel Intera i Cremonesea jer će Edin Džeko igrati od prve minute.

Inter – Cremonese (20:45 sati, Arena Sport)

Nakon poraza od Lazija od 3:1 u prošlom kolu, Inter na svom terenu traži novu pobjedu. U goste im dolazi novajlija, ekipa Cremonesea.

Nerazurri nakon tri kola imaju dvije pobjede i jedan poraz. Savladali su Lecce i Speziju, dok su poraženi od Lazija.

Cremonese je loše počeo. Nakon tri kola nemaju niti jedan bod, a poraženi su od Fiorentine, Rome i Torina.

Edin Džeko je na sve tri utakmice ulazi s klupe i ubilježio je jednu asistenciju. Večeras će igrati od prve minute zbog povrede Lukakua.

Najavljeni sastav Intera: Handanovič; Bastoni, De Vrij, Skriniar; Dimarco, Gagliardini, Brozović, Barella, Dumfries; Martinez, Džeko.

Domaći su apsolutni favoriti. Kladionica VolcanoBet na dan utakmice daje kvotu 1.15 na pobjedu Intera. Ostale kvote s ovog duela možete pogledati ovdje.

Zanimljivo da će ovo biti prvi zvanični duel Intera i Cremonesea od 1996. godine.

Utakmica se igra od 20:45 sati uz prijenos na Areni Sport.

Sassuolo – Milan (18:30 sati, Arena Sport)

Milan je solidno ušao u sezonu u kojoj brane titulu prvaka Italije. Pobijedili su Udinese i Bolognu, a remizirali su sa Atalantom u gostima. Sassuolo je izgubio od Juventusa, savladao Lecce i remizirao sa Spezijom 2:2.

Bh. reprezentativac Rade Krunić će i ovaj meč propustiti zbog povrede mišića.

Kladionice više vjeruju Rosonerima. Kladionica VolcanoBet na dan utakmice daje kvotu 1.64 na pobjedu Milana. Ostale kvote s ovog duela možete pogledati ovdje.

Navijači Milana se s osmijehom sjećaju posljednjeg meča sa Sassuolom. U prošloj sezoni su u posljednjem kolu gostovali Sassuolu i slavili sa 3:0 te tako potvrdili titulu prvaka Italije.

Današnji duel se igra od 18:30 sati uz prijenos na Areni Sport.

(Reprezentacija.ba)