Bh. predstavnici u Konferencijskoj ligi, ekipe Zrinjskog, Veleža i Tuzle City, u četvrtak igraju svoje revanš utakmice drugog pretkola.

Zrinjski je u prvom meču savladao Tiranu u Albaniji sa 1:0 i aktuelni prvak BiH ima najbolje šanse za prolaz u drugo pretkolo gdje bi igrao protiv kazahstanskog Tobola koji je u prvoj utakmici savladao Lincoln sa 2:0.

Plemići su favoriti za pobjedu. Kladionica Meridian nekoliko dana pred utakmicu nudi kvotu 1.65 na pobjedu Zrinjskog. Ostale kvote s ovog duela možete pogledati ovdje.

Utakmica se igra u četvrtak u 21:00 sati na stadionu Pod Bijelim brijegom uz TV prijenos na Areni Sport.

Velež je neočekivano poražen u prvoj utakmici na Grbavici od Hamruna sa 1:0. Rođeni će imati veoma težak zadatak za prolaz u narednu rundu jer je ekipa sa Malte pokazala kvalitet u prošli četvrtak i ima jako dobar rezultat pred revanš.

Ekipa Amara Osima je minimalni favorit. Kladionica Meridian u svojoj ponudi nudi kvotu 2.50 na pobjedu Veleža. Ostale kvote s ovog duela možete pogledati ovdje.

Meč se igra u četvrtak u 20:00 sati uz prijenos na Areni Sport.

Tuzla City je imala daleko najtežeg protivnika, ali su se pokazali u dobrom svjetlu. Poraženi su sa minimalnih 1:0 od AZ Alkmaara u Nizozemskoj.

Nizozemci su favoriti u četvrtak. Kladionica Meridian nudi kvotu 1.41 na pobjedu Alkmaara. Ostale kvote s ovog duela možete pogledati ovdje.

Utakmica se igra u 20:45 sati na Grbavici, ulaz je besplatan, a još uvijek nema informacija oko TV prijenosa. Jedna nizozemska televizija je otkupila pravo prenosa za više od 100.000 KM.

(Reprezentacija.ba)