Velež u četvrtak (21. juli) od 20,30 sati na Grbavici igra meč drugog pretkola kvalif. za Konf. ligu protiv Hamrun Spartansa sa Malte, a prodaja ulaznica za ovaj duel počinje u ponedjeljak (18. juli) u 10,00 sati.

Iz Veleža je saopšteno da će za spomenuti duel u prodaji biti ulaznice za tribine Istok i Sjever stadiona Grbavica.

Cijena ulaznice za istočnu tribinu je 25 KM, a za sjevernu 20 KM.

Tribina Zapad rezervisana je za VIP goste Kluba, dok će tribina Jug biti rezervisana za gostujuće navijače koji su najavili svoj dolazak.

“Kako smo vas već ranije informisali, prednost pri kupovini imati će vlasnici članskih kartica Fudbalskog klub Velež Mostar, te ovim putem naglašavamo da će se u ponedjeljak ulaznice za utakmicu moći kupiti samo uz predočenu jubilarnu člansku karticu Fudbalskog kluba Velež Mostar za tekuću sezonu (maksimalno dvije kupljene ulaznice), i to isključivo u službenim prostorijama Kluba na adresi Adema Buća 6 u Cernici”, navode iz FK Velež.

Također, u Veležu su odlučili da će jedna osoba moći priložiti više članskih kartica i uz svaku ostvariti pravo na kupovinu po dvije ulaznice za duel sa timom sa Malte. Ovo je učinjeno kako bi se olakšao proces prodaje ulaznica te smanjile gužve.

Slobodna prodaja ualznica počet će od utorka (19. juli) od 08,00 sati u službenim prostorijama Fudbalskog kluba Velež Mostar, na adresi Adema Buća 6 u Cernici i trajati sve do četvrtka do 14,00 sati.

Fudbalski klub Velež Mostar za sve svoje navijače u Sarajevu obezbijedio je i prodaju ulaznica u poslovnici Centrotransa u ulici Ferhadija 16 koja počinje u utorak od 08,00 sati i traje sve do četvrtka.

RADNO VRIJEME
Službene prostorije Fudbalskog kluba Velež Mostar
– Ponedjeljak, 18.07. od 10 do 21 sati
– Utorak i Srijeda, 19. i 20.07. od 08 do 22 sata
– Četvrtak, 21.07. od 08 do 14 sati

RADNO VRIJEME
Centrotrans Ferhadija
– Utorak, Srijeda i Četvrtak, 19., 20. i 21.07. od 08 do 20:30 sati

(Reprezentacija.ba)