Trener Leotara se izvinjavao Veležu, Dudić poručio da Rođeni ovo nisu zaslužili

Reakcija trenera Leotara i Veleža nakon duela u Trebinju

Povratak na članak
3 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Hašim
02.05.2022. 09:50

Čestitam protivniku na pobjedi i stvarno više nemam šta da kažem(dio citata)-prava rečenica onoga koji 1.000 dana ne zna napraviti ekipu koja ima svoju igru i da to bude prednost na utakmicama. prvih 45 minuta nisu uputili loptu u okvir gola. i to je ekipa? ekipa sa svojom prepoznatljivom igrom protiv protivnika, a naročito slabijih, utakmicu rješava u prvih tridesetak minuta a ne dopušta da ga voda nosi. prosto rečeno, dobra igra + GOLOVI = pozitivan rezultat. onaj ko komentariše sve drugo a ne uradi svoj posao sigurno je zalutao u fudbalu. sav njegov rad se svodi u cilju lične… Read more »

Anonymous
02.05.2022. 17:11

Ne krmeljaj Bgti to ako je Velez slabo igrao nije stvar toga nego kako se daju pojedincima prekrsaji i kako se pojedine ekipe caste kartonima.Covjek kaze za odnos sudjenja a ne ko je bolje igrao.Igralo je i sarajevo protiv borca fantasticno ali onaj retard od sudije nije dao tako….

Hašim
Reply to  Anonymous
04.05.2022. 00:14

đesi inteligencijo! komentar je bio za globalno igranje a ne koliko je bilo prekršaja na ovoj utakmici. teško shvatiti iz prve???

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM