Uzbuđenje dostiže vrhunac povratkom Lige šampiona na listu, a Mozzartove kladionice ne miruju.

Za danas su pripremili dvije kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu, i logičnom odnose se na najkvalitetnije kontinentalno takmičenje.

MANCHESTER UNITED – ATLETICO MADRID (UTORAK, 21.00), KEC 2.30

Manchester United je sigurno prošao grupnu fazu Lige šampiona, pošto je osvojio prvo mjesto. U prvom meču u Madridu Đavoli i Kolčonjerosi nisu obradovali navijače obiljem napada i golova (1:1), pa revanš garantuje neizvjesnost. Kada je u pitanju domaći šampionat, Manchester United je loše startovao, jesenas je promjenio selektora, a ambicije pokušava da ostvari sa Ralfom Rangnikom. Crveni đavoli imaju 14 pobjeda i osam remija, što mu je donijelo 50 bodova i peto mjesto na tabeli. U posljednjoj utakmici United je pobijedio Tottenham (3:2). Atletico je u grupnoj fazi Lige šampiona izgubio samo od Liverpoola, dok je uspio da zaobiđe rivale poput Porta i Milana. Nakon neuspjeha u Kupu Španije, Kolončerosi se bore za mjesto među četiri najbolja. Atletico ima 15 pobjeda i šest remija u Primeri nakon 28 kola, što mu je donijelo 51 bod i četvrto mjesto na tabeli.

AJAX – BENFICA (UTORAK, 21.00), KEC 1.45

Ajax je snažno počeo tekuću sezonu u Ligi šampiona, gdje je tim pokazao maksimalan rezultat u šest mečeva. U ovoj fazi, Amsterdamersi su bili ispred Dortmunda, Sportinga i Bešiktaša. U holandskom prvenstvu Ajax je u 26 kola upisao 20 pobjeda i tri remija i sa 63 boda zauzima prvo mjesto na tabeli. Kopljanici su u prošloj utakmici savladali Cambuur (3:2), pa u trijumfalnom raspoloženju čekaju revanš osmine finala Lige šampiona sa Benficom (2:2). Lisabonski orlovi su teško prošli grupnu fazu Lige šampiona, pošto su pobijedili Dynamo Kiev i Barcelonu. U prvom meču plej-ofa portugalski klub je uspio da izvuče neriješeno, što mu je ostavilo šansu za uspjeh. U Primeri, Benfica je nakon 26 kola zabilježila četiri remija i 18 pobjeda i zauzima treće mjesto.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

(Sponzorisani tekst, 18+)