Utakmica kroz brojke: BiH je bila opasniji protivnik

Dobar nastup Zmajeva u remiju sa Ukrajinom

Povratak na članak
5 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Patriota
13.10.2021. 11:32

Kolašinac na svoju poziciju-lijevi bek, naprijed Menalo ili Demirović

Anonymous
Reply to  Patriota
13.10.2021. 12:34

U pravu si. Ali i Stevanović na svoju poziciju, a desni bek da bude Sušić ili Gazibegović! I da se Prciću , obavezno, nađe mjesto među prvih 11! To znači : Nalić napolje, Ćivić napolje i Pjanić da nikad više ne ulazi. Repka bez Pjane, definitivno, igra mnogo bolje. On je čir u zdravom tkivu repke!!!

H.D.
13.10.2021. 12:46

Mislim da je trebao Demirović umjesto Džeke da počne utakmicu, jer definitivno vrši bolji presing a Džeku u drugom poluvremenu ubaciti kad je protivnik umoran.
Nalić treba još da sazrije, Gojaka kako ode u Turin možeš zaboraviti, protiv Ukrajine nijednu opasnu situaciju nije stvorio, samo zna na stranu ili nazad. Vidjelo se da bismo bez Stevanovića možda samo jedan bod u ove dvije tekme izvukli, čovjek zna da probije zadnju liniju. Slažem se da Pjanić usporava tranziciju, treba da on i Džeko polako prave mjesta za mlađe.

Bendjolino
13.10.2021. 17:19

Upravo sam ponovo gledao utakmicu i imam drugačiji utisak nego juče. U suštini, dobro smo prošli. Da su imali imalo boljeg napadača zabili bih nam 4 komda. Kod 1:0 Šehić nas vadi a bio je 1 na 1, to bih nas dokrajčilo. Još su promašili dvije gotovo 100% šanse prije nego što smo mi uzeli inicijativu u drugom poluvremenu. Imali su jasan cilj, zabiti rano i čekati an polukontre i da su bili samo malo konkretniji u napadu uspjeli bih. Mislim da neće puno mijenjati ni u idućoj tekmi.

Anonymous
Reply to  Bendjolino
14.10.2021. 04:28

ti onda nisi gledao da valja, jer jedna ta 100% sansa je bila ofsajd.

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM