VIDEO \\ Stojan Vranješ ušao sa klupe pa pogodio za Lechiju

Fudbaleri Lechije večeras su u meču šestog kola poljskog šampionata savladali na svom terenu Lecznu rezultatom 3:1. Gosti su od sedme minute igrali sa igračem manje kada je Prusak dobio direktan crveni karton. Lechia je povela golom Haraslina u 45. minuti, ali Leczna je izjednačila preko Piesija u četvrtoj minuti sudijske nadoknade prvog poluvremena. Haraslin […]

Povratak na članak
9 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
asaf
22.08.2015. 09:20

najveca je bruka sto se ovaj zove u reprezentaciju

mesa sramota

!!!!!
22.08.2015. 12:57

Tacno tako!

DonKarbese
22.08.2015. 14:23

Aj ne kenjajte u opste ga niko ne zove u repku i vjerovatno ga niko vese nece nikada ni pozvat jer je prestario i ima puno maldjih boljih i snaznijih od njega. Onaj nesretni kiks u prijatelskoj protiv Mexica ga je udaljio od repke definitivno i za sva vremena. Prema tome nema potrebe da dizete bilo kakvu pniku oko njegove reprezentativne karijere ona je definitivno zavrsena. Njegov brat Ogi je jos uvijek koristan i jako potreban u repki i bez obzira na gluposti s neprimjerenim i neukusnim tetovazama ce sigurno biti clan repke i u narednom ciklusu. Jer je izrazio… Read more »

DonKarbese
22.08.2015. 14:25

Aj ne kenjajte u opste ga niko ne zove u repku i vjerovatno ga niko vese nece nikada ni pozvat jer je prestario i ima puno mladjih boljih i snaznijih od njega. Onaj nesretni kiks u prijatelskoj protiv Mexica ga je udaljio od repke definitivno i za sva vremena. Prema tome nema potrebe da dizete bilo kakvu paniku oko njegove reprezentativne karijere ona je definitivno zavrsena. Njegov brat Ogi je jos uvijek koristan i jako potreban u repki i bez obzira na gluposti s neprimjerenim i neukusnim tetovazama ce sigurno biti clan repke i u narednom ciklusu. Jer je izrazio… Read more »

Mladost Torino
22.08.2015. 15:09

Stojan je sasvim solidan i iskusan veznjak, tehnicar i stabilan u duelu.
Jeste imao kiks protiv Mexa, ali ipak je to prijateljska i momak se zelio dokazati i atraktivnim potezom izbaciti loptu.

Desi se kiks i mnogo boljim igracima a u karijeri svakom igracu makar jednom.

Npr. Spahi u odlucujucoj protiv Francuske ili Sei protiv Argentine na SP (fakticki je Bicakcic kriv za oba gola).

Ne prozivajte momka bezze. Nadam se da ce ga Mesa pozvati.

Idi,idi neznalice!
22.08.2015. 15:27

Gdje si ba Karbese,ja mislio ti zijanio!Sta ti se desi sa papkom Safetom,jebo te on a ti njega?

Seher
22.08.2015. 17:07

Idi, idi neznalice@

“Mislim da BiH nema velike šanse za prva dva mjesta, ali sigurno ima realne šanse da se bori za baraž. Siguran sam da imamo taj kvalitet u timu da se borimo za plasman na Euro. Trebali bi dobiti Belgiju da bi bili među prve dvije ekipe, a to neće biti nimalo lako. Belgija je favorit naše grupe, a vidjeli smo da i Vels igra dobro”, istakao je Sušić.

Rott
22.08.2015. 18:52

Uvjeren sam da BiH uzima tri boda u Briselu. Znam da to djelomično zvuči kao nemoguća misija,ali mi uvijek odlično odigramo takve tekme. Vrijeme je svjedok!

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM