Gojko Cimirot: Nismo zaslužili ovako visok poraz

Bh. reprezentativac nakon duela sa Italijom

Povratak na članak
7 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Ljuta_Krajina
15.11.2019. 23:51

A sta ste to zasluzili kljusino jedna? Da dobijete Italijane? Mamlaze jedan nisi ni za klupe a da ne pricam o prvoj postavi. Mrs seronja jedan i ti i Besic i Visca hebo vas menadzer koji vas gura da igrate bilo gdje samo da nebi kopali negdje asfalt ili pravili malter. Stoka ste zesca, jeste li svjesni koliko nas sramotite iz utakmice u utakmicu sve ste gori kao da vas neko nagovara da tako igrate.

Ko pita otpala mu kita
Reply to  Ljuta_Krajina
16.11.2019. 00:04

Jarane ti si prvi koji ide u zenicu ti sto nas sramote su nasi navijaci razmisli grci su nam pokazali put i kad ono bi bez euforije a jedna trebina skroz puna danas to nije bez euforije ja cu se ponovit mi navijaci smo glavni temelj ovog zamisli samo da hin dodje jedno petnest na utakmicu sta bi se desilo majmun na klupi bi dobio nogu istog dana jer savez nebi trpio da ga hlupe po dzepu dzeko i kolasinac bi pruzili ostavku i to je to to ti je ista ona prica vidi mesca skoci na zeca itd i… Read more »

Ljuta_Krajina
Reply to  Ko pita otpala mu kita
16.11.2019. 00:09

Zadnju utakmicu uzivo sam gledao protiv Slovacke kada smo izgubili u Zenici 0:1. i prije toga godinama sam isao i pratio ih. U njemacku francusku i luxemburg. Ali od kada nas jeBazdarevic unazadio kao sad Prosinecki vise ne idem ni na jednu utakmicu. Zao mi para i vremena za ove hajvane.

Ko pita otpala mu kita
Reply to  Ljuta_Krajina
16.11.2019. 01:31

Bravo care tako treba svi za jednog jedan za sve sto se tice navijaca

Gazija.ks
Reply to  Ko pita otpala mu kita
16.11.2019. 02:46

SEAD OUT
Samo kad se sjetim Argentine …. pa Armenije, pa mnogo skandala kao opet veceras. Sto ne grijesis u Arsenalu? Svaki treci dan igras svaki put si odlican bio i jednom za bih sve greske tvoje konju jedan.

Kuyt
16.11.2019. 06:39

Cimirot vise neg odlican

Samir
16.11.2019. 12:36

Miroslav Stevanovic,Demirovic,Menalo,Memisevic,Djumic ,Hotic moraju igrati u buducnosti.Brandao iz Veleza treba pitat da li bi igrao za nas.

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM