SIPA jutros pretresa kuće bh. fudbalskih sudija i fudbalskih delegata

Akcija se provodi po naredbi Tužilaštva BiH. Istraga trajala više od godinu dana, a istražitelji su sarađivali i sa Nogometnim savezom BiH i predsjednicima pojedinih klubova iz Prve lige FBiH

Povratak na članak
2 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Ljuta_Krajina
11.11.2019. 09:20

Ganjaju i hapse se male mace. A znamo ko i kako drzi sve konce, izgleda da njiha ne smije niko dirati a i podobni su nasim politicarima.

Napokon!Samo ostro!
11.11.2019. 12:48

Dovoljno vam je otici na nekoliko mjesta i sve ste rijesili: Orasje-familija Dominkovic, GLAVNE face ove afere….Sarajevo,Otoka-FC Olimpic :)…sve receno..gpodinama stele rezultate za “potrebe” kladionicarske HDZ mafije u BiH….Mostar,Bijeli Brijeg-Zrinjski je cak i otvoreno nastelio barem 5 titula koje je “osvojio”..to i ptica na grani zna, kada se iz Tuzle uvijek vracao sa “punim plijenom” kao i sa nekih drugih stadiona – kada mu je god to trebalo, da ne pominjemo Posusje, Orasje, Zepce, Brotnjo,Siroki i ostale UZP klubove od kojih je sve ovo i pocelo…SAMO NAPRIJED SIPA..a sudije..odite malo do Cazina i do Orasja(gle li cuda-OPET Orasje..?:)..i budale o… Read more »

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM