Fudbalski savez BiH se ogradio od dešavanja na utakmici Goražde – Velež

Izdali saopštenje

Povratak na članak
4 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Tarik
14.03.2019. 14:51

Onda cemo mo navijaci uzeti stvari u svoje ruke:Desi li se jos jednom kradja na stetu Veleza, uleticemo u teren i SA ZIVOTOM RASTAVITI KLADIONICARSKOG SUDIJU,sa svojim pomocnicima mafijasima-koji vjerovatno imaju dobro zaledje u FS FBiH, obicno iz Orasja.Onda drugi,koji POKUSAJU da urade isto kao ono kockarsko djubre od sudija u Gorazdu ce znati sta ce im se desiti ukoliko POKUSAJU napraviti nesto slicno.Prema gospdoi gospodski-prema kriminalcima,kriminalno i na isti nacin..pa vidjet cemo dokle ce to stici…Suludo ili jedino posteno?!

Sara
14.03.2019. 17:32

Samo kod nas nije Savez odgovoran za drugu ligu.Skandal Sramota!!

Almir
14.03.2019. 19:18

Pa ako ste krovna kuca BH fudbala.kako onda nije ovaj entitetski savez pod bradom nadleznoscu.strasno treba vas sve istjerati iz saveza i ocistiti od korupcije i kupovanja utakmica od strane pojedinaca

Fatih santasa Derim
Reply to  Almir
15.03.2019. 00:48

oni su “kuća”, to je jedino sigurno, ustvari više “zgrada” – ljudi se bave arhitekturom i ne mogu se baviti i fudbalom istovremeno. Imaju največu “kuću” u Evropi, mogu u nju stati zajedno i UEFA i FIFA, plus svi savezi nasljednici ex-YU. To je moč 😉 koga zanima fudbal nek’ se žali u Nion.

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM