VIDEO \\ Prije godinu dana Zmajevi drastično oštećeni protiv Nigerije

Na današnji dan prije godinu dana naša nogometna reprezentacija je u brazilskoj Cuiabi drastično oštećena u svojoj drugoj utakmici Svjetskog prvenstva. Zmajevi su prije godinu dana igrali meč drugog kola grupne faze Svjetskog prvenstva protiv selekcije Nigerije kada smo poraženi sa 1:0, no meč je obilježila velika sudijska greška. Aktuelni kapiten reprezentacije BiH Edin Džeko […]

Povratak na članak
2 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Bosanac iz Sydneya
22.06.2015. 16:09

Bio sam na toj utakmici u Cuiabi, poslije nje plak'o ko dijete od muke a posteno govoreci nas je najvise ostetio Susic sa taktikom i sastavom. A bio sam kupio karte sve do cetvrtfinala… svaki drugi trener bi nas i odveo do toga cetvrtfinala sa onakvom reprezentacijom ali mi imadosmo tu nesrecu da smo imali takvog trenera koji vjerovatno jos duuuuugo nece naci posao.

Dax
24.06.2015. 01:42

@Bosanac Sydney
apsolutno se slazem sa tvojom konstatacijom da je Safet Susic, ali i nas “strucni” stab najveci KRIVAC za ovaj poraz od Nigerije. Bili smo jedina repka BEZ KONDICIONOG trenera, uzasna “taktika” Safeta Susica koji jednostavno NIJE za trenerski posao, a to pokazuje i cinjenica da do danas nije pronasao posao.

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM