Svi vjeruju da će Zmajevi napraviti dobar rezultat protiv Izraela 12. juna u Zenici, te se time ponovo vratiti na realan put plasmana na Euro 2016.

Nakon Izraela sljedeća stanica je Belgija i utakmica 3. septembra u Briselu na stadionu Stade Roi Baudouin.

Na istom ovom mjestu Zmajevi su davne 2005. godine poraženi sa 4:1, ali je ostala upamćena do tada rekordna posjeta naših navijača jednoj gostujućoj utakmici, obzirom da je sa tribina “Baudouina” za Barbareza i drugove navijalo više od 15.000 navijača.

U Centrotoursu popust na aranžmane do 1. juna

Zmajeve će prema najavama u septembru ponovo bodriti veliki broj navijača, čak njih više od 20.000 koji će, zbog dobre uvezanosti Brisela sa ostatkom svijeta, u glavni grad Belgije doputovati iz Amerike, Kanade, Australije, sjeverne i zapadne Europe, ali naravno i iz Bosne i Hercegovine.

Centrotours, zvanična agencija Fudbalskog saveza BiH, zbog velikog interesa navijača već je ponudila aranžmane za odlazak iz Bosne i Hercegovine na utakmicu u Belgiju, a svi oni koji do 1. juna izvrše svoje uplate mogu napraviti velike uštede. Tako na utakmicu u Brisel možete putovati autobusom već za iznos od 199 KM.

Sljedeće sedmice iz Centrotoursa najavljuju i objavu avionskih aranžmana.

Sve aranžmane možete pogledati ovdje.

(Reprezentacija.ba)