N/FS BiH izdao saopćenje za navijače

N/FS BiH oglasio se povodom prodaje ulaznica za kvalifikacionu utakmicu protiv Grčke, naglasivši kako je Bilino polje rasprodano i kako se više neće primati zahtjevi.

Saopćenje vam prenosimo u cijelosti.

“Cijenjeni navijači BiH,

Kako se bliži dan utakmice sa Grčkom u Zenici (9. juni 2017. godine), tako raste i vaše interesovanje za ovaj događaj. Prema dosada pristiglim zahtjevima za ulaznice i dvostruki kapacitet stadiona Bilino polje bio bi premali da primi sve zainteresovane navijače naše reprezentacije. U nemogućnosti davanja pozitivnog odgovora na veliki broj upita i zahtjeva za ulaznice, obavještavamo javnost da se isti više neće primati u N/FS BiH, zaključno sa danom 31. maj. 2017. godine.

Molimo naše navijače za razumijevanje jer nismo u situaciji odgovoriti na pozive i upite za ulaznice koji dolaze sa raznih strana. Nadamo se da ćete prihvatiti ovu informaciju kao iskrenu namjeru da upoznamo cjelokupnu javnost sa situacijom i nedovoljnim brojem ulaznica, jer nismo u mogućnosti primati zahtjeve na koje ne možemo odgovoriti u punom kapacitetu. Svi stojimo na istoj strani, zajedno do pobjede!”.

(Reprezentacija.ba)