Večeras startuje ligaška faza Lige Evrope, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje. U ovom članku pročitajte tiket dana sa tri najsigurnija tipa iz ovog takmičenja.

Još nemaš nalog u Meridianu? Vrijeme je da to promijeniš!

Registruj se i uzmi odmah 115 KM DOBRODOŠLICE! Sada je pravi trenutak da postaneš dio Meridian ekipe, jer od danas sve nove igrače čeka moćan bonus dobrodošlice. Izvrti 100 KM kroz free spinove, a čeka te i 15 KM za sportsko klađenje. Jače nego ikada!

Registruj se OVDJE

LIGA EVROPE TI DONOSI BONUS!

Uplati depozit, odigraj tiket koji sadrži mečeve Lige Evrope i kvalifikuj se za bonus.

Meridian će nagraditi 10 igrača koji budu imali tiket i uplatu depozita u peridou 25.09. – 26.09.2024. do 21:00h.

BODO/GLIMT – PORTO – 2
Kvota: 1.90

Bodo/Glimt već nekoliko sezona oduševljava sve ljubitelje evropskog fudbala. Ne samo da ostvaruju više nego dobar rezultat u Evropi, nego je i stil fudbala takav da su njihovi mečevi uvijek interesantni i sa dosta pogodaka. Porto s druge strane prolazi kroz određenu tranziciju i sama činjenica da ne nastupaju u Ligi šampiona je dovoljno bolna za njih. Ipak, gledajući istoriju svi dobri rezultati Porta u elitnom takmičenju su dolazili nakon iskoraka u Ligi Evrope, tako da bi ovo mogla biti dobra kampanja za njih.

Obrazloženje prognoze: Sve navedeno iznad za Porto govori da će oni Ligi Evrope pristupiti izuzetno ozbiljno. Bodo/Glimt je pri tome u blagoj krizi. Proteklog vikenda su primili četiri gola od Branna i pitanje je koliko u ovom momentu mogu protiv jedne od najboljih portugalskih ekipa. Kladionica Meridian daje kvotu 1.90 na dvojku i to definitivno vrijedi probati.

MANCHESTER UNITED – TWENTE – 1&3+
Kvota: 1.80

Prvih pet kola Premijer lige su pokazali da će Manchester United jako teško izboriti nastup u Ligi šampiona kroz domaće prvenstvo. Manchester City, Liverpool i Arsenal su miljama ispred “Crvenih đavola”, a u konkurenciji u kojoj su Aston Villa, Chelsea, Tottenham i Newcastle, biće izuzetno teško za tim Erika ten Haga da završi u top 4. To znači da je možda i veća šansa za Ligu šampiona kroz Ligu Evrope gdje su na papiru daleko najskuplji tim u takmičenju.

Obrazloženje prognoze: Pobjeda od 7:0 u Carabao Cupu protiv Barnsleya je pokazatelj da će Manchester United pokušati makar ubjedljivim trijumfima nad slabijim ekipama da zamaskira sve probleme u kojima se nalazi. Twente ne blista na početku sezone i sumnjamo da će na “Old Traffordu” proći sa manje od tri gola u svojoj mreži.

GALATASARAY – PAOK – 1
Kvota: 1.60

Galatasaray je neočekivano ispao u play-offu za Ligu šampiona od Young Boysa, što znači da će se morati zadovoljiti nastupom u Ligi Evrope. Navijače je sigurno utješila uvjerljiva pobjeda u najvećem turskom derbiju pošto su sa 3:1 savladali Fenerbahče na gostujućem terenu. I PAOK je u vrhu nacionalne lige sa 13 bodova iz pet odigranih mečeva, ali Superliga Grčke je ipak kvalitetom na dosta nižem nivou u poređenju sa onom iz Turske.

Obrazloženje prognoze: Galatasaray na papiru ima mnogo moćniji tim od PAOK-a. Igrači kao što su Victor Osimhen, Dries Mertens i Lucas Torreira prave ozbiljnu razliku na ovom nivou i sigurno je da se istanbulski “Lavovi” potajno nadaju da mogu jako daleko u Ligi Evrope. Kvota 1.60 na keca u kladionici Meridian je definitivno primamljiva za uzeti.

Ukupna kvota će biti tačno 5.47 ukoliko vaš izbor bude kladionica Meridian koja ima najveće kvote na planeti.

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Iskoristi 10% bonusa na uplatu karticama Maestro, Mastercard ili Visa, Meridian dopunom, te vaučerima Kliker ili xBon. Fantastična prilika koja se ne propušta!

(Sponzorisani tekst, 18+)