Hurem objavila spisak: Očekujemo podršku publike protiv Engleske u Zenici

Ženska selekcija BiH 12. aprila igra susret kvalifikacija za Euro protiv Engleske Selektorka ženske „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine Samira Hurem odabrala je devetnaest igračica na koje će računati za kvalifikacionu utakmicu protiv Engleske, bronzane ekipe sa prošlogodišnjeg Mundijala, javlja Fudbalski savez BiH. „Očekujem da uz podršku sa tribina, pružimo još bolju igru u odnosu […]

Povratak na članak
4 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
ngzmhr
04.04.2016. 20:38

Sve najbolje Zmajicama.Naravno da se sječamo Engleske i njihovih odličnih igara na svjetskom prvenstvu.Selektorki zato poručujem da sa svojih igračica skine breme rezultatskog imperativa.Jedino što nečemo oprostiti to je neborbenost i nezalaganje odnosno suv i polusuv dres.A što se podrške tiče imate je maximalno a one koji su blizu apelujem da dođu na utakmicu a mislim da če imati šta i da vide ZMAJICE! NAPRIJED! ostavite srce na terenu a rezultat nije bitan.

AmarHZ
04.04.2016. 22:11

Nase CURE <3 LJILJANI ZLATNI!!!!!

vvv
05.04.2016. 09:36

Hurem malo bih da ti ga gurnem

ngzmhr
05.04.2016. 10:12

vvv za ovaj komentar jebem ti svu familiju ako si stariji a ako si mlađi šta misliš da ti ga malo gurnemo mami ja i još par demobilisanih boraca ARMIJE BiH ono znaš redaljka klasična jer majmune jedan i Hurem je nečija i majka i sestra i žena jebem ti sunce idiotsko.

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM