VIDEO \\ Baždarević uoči Švicarske: Igrat ćemo sa najboljih 11

Press konferencija uoči utakmice Danas je održana zvanična press konferencija reprezentacije BiH uoči utakmice protiv Švicarske. Na press konferenciji svoje izjave o sutrašnjoj utakmici dali su selektor Mehmed Baždarević i veznjak Lazija Senad Lulić. Selektor Baždarević je poručio kako će u meču protiv Švicarske dobiti priliku igrači koji nisu nastupili u susretu protiv Luksemburga, ali […]

Povratak na članak
13 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Anonimno
28.03.2016. 19:25

Teska izjava
Ako budu lose igrali a igrat ce
To je onda nasa najbolja postava

Bosanac
28.03.2016. 20:16

Dobra izjava, samo se nezna ko on smatra da su najbolji 11? Jeli smatra Vedu, koji nije moga zabiti sto postotne prilike Luxembourgu? Jeli smatra Djuric, koji samo zna glavom? Jeli smatra Vranjes, koji se uvijek pati u defanzivi? Ima tu igraca, ali ocito da Mesa nezna ko su najbolji 11…

Fa n
28.03.2016. 20:34

Ako se nas najjaci sastav sastoji od starih vec poznatih igraca, od stare poznate provaljene takitke… Onda 3:0 za Švicarske. Volim svoju drzavu i reprezentaciju, nije mi cilj da provociram, ali nas najjaci sastav izgleda slabasno na terenu.

ngzmhr
28.03.2016. 20:36

Ok to je to trenutak istine da vidimo gdje smo Švica je dobra ekipa.Rezultat je bitan ali za mene sutra nevažan puno bi mi draže bilo da pružimo dobru i močnu igru pa makar i izgubili.Po meni zadnjih 5 utakmica koje je Bosna ODLIČNO! odigrala 5)Austria-Bosna 4)Bosna-Iran 3)Bosna-Obala Slonovače 2)Bosna.Mexico 1)Bosna-Grčka.Nažalost moram priznat da sam malo pesimist izgubio sam vjeru u selektora i u savez ali opet ne preostaje mi ništa drugo nego da poželim momcima sve najbolje da se sutra nacrtam kod TV-a na vrijeme i da se jedno 100 min momački živciram(hahahaha nadam se da će me to… Read more »

Husein KG
Reply to  ngzmhr
28.03.2016. 23:16

Po meni najbolja utakmica koju smo odigrali odkad je dosao Bazdarevic je ona kad smo izgubili od Belgije. Igrali smo disciplinovano ali hrabro, prsa u prsa protiv u tom momentnu najjace reprezentacije svijeta. Stvorili smo dosta sansi uz malo srece utakmica je mogla otici u drugom smijeru. Kad tako igrali svaku utakmicu….

samo navijač
Reply to  Husein KG
29.03.2016. 11:51

bio sam u briselu i to prsa u prsa se može reči za drugo poluvrijeme a u prvom kao p.čk.ce. osjetio se mešin rukopis. momci su cijelu utakmicu odrađivali kako je zamislio ali prava igra je sligla kasno kad su se belgijanci razmahali i imali veliko vodstvo

Lopina
Reply to  ngzmhr
28.03.2016. 23:32

Slazem se sa listom 5 najboljih utakmica iz zadnje 2-3 godine.

Ngzmhr, ako nije tajna, gdje zivis i odakle si?

samo navijač
Reply to  ngzmhr
29.03.2016. 11:46

po meni su dobro, baš takmičarski, šahovski odradili pored pomenutih i onu kontra Velsa (2-0). a što se tiče selektora taj mi je zgadio repku (već u prvom poluvremenu protiv irske u zenici) prvi put od vakta mušovića. a bio sam na svakoj domaćoj utakmici (osim lihtenštajna? u tuzli i irana u bihaću) i nekoliko njih možda desetak vani.

Safet susic
28.03.2016. 22:05

Rekao je da ce igrati oni koji nisu bili i prvih 11 protiv lud. Lahko je zaključiti da si to ovi: buric, m. Sušić, spahic, cocalic, kolašinac, hadzić, grahovac, pjanić, duljevic, lulic i dzeko

mire
29.03.2016. 01:13

Ukoliko se budemo sjetili one naše lijepe napadačke igre onda ih možemo i dobiti. Ako toga ne bude onda neće biti neke nade za nas u narednim kvalifikacijama, bar ne sa ovim selektorom.

Hrkljus :)
29.03.2016. 08:07

Ma ko ne voli da pobijedi pa i na treningu cak ali ova utakmica je vazna da se vidi stvarno na koga se moze jos racunati jer polako ali sigurno dolazi vrijeme za. ” smjena generacije” Datum PROIZVODNJE sve govori :))
A drugi razlog je zbog igrackog morala i samopouzdanja samih igraca za predstojece kvalifikacije 2018 a Bogami i gledaoca i navijaca cijele BiH !

Anaz
29.03.2016. 09:09

Trkacki i pasom su puno dominatniji od nas, ako bi pjanic i besic imali svoj dan mozda pariramo, visca ce vec nekako probiti

Rivaldo
29.03.2016. 10:22

Mi smo toliko nerelani, da to nije normalno. Sad nam je Švica sila, što realno i jeste, al našem narodu malo teže objasniti. Irska nam je bila bezveze ekipa od koje smo izgubili, jer za Boga miloga, nismo dali sve od sebe…Ista ta Irska kulturno uzme Švicu, Njemačku, Poljsku itd.., al naravno, mi smo bolji, samo nam nije valjao selektor i njegova postavka igrača. Mi uvijek samo znamo pametovati i tražiti neke nove igrače, ovi nam ne valjaju. Treba staviti ovog, onog, ovakvog, onakvog, al kad ddoje momenat da igraju, onda Boga molimo da uved Džeku, Pjanića, Spahića i ostale… Read more »

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM