Veznjak Real Madrida i reprezentacije Hrvatske, Luka Modrić (38), stigao je u Mostar gdje je sinoć bio na promociji filma “HŠK Zrinjski – Priča o ponosu”.

Luka Modrić je danas izdvojio vrijeme i govorio za Zrinjski TV o svojim danima u Mostaru.

“Kad smo se spuštali prema Mostaru, već je srce počelo malo jače kucati, emocije su proradile. Lijepo je biti tu nakon 20 godina i sretan sam što sam našao priliku da dođem.

Pamtim ga po dosta stvari. Stekao sam mnogo prijatelja, ali najviše Zrinjski pamtim po ljubavi navijača. To je ono zbog čega igramo nogomet i što nas čini sretnim i ponosnim. I otkako sam otišao svaki dan osjetim ljubav iz Mostara i ljubav Hercegovaca.

Meni je to vrijeme u Zrinjskom i poslije u drugim ekipama na posudbi dok nisam otišao vani puno pomoglo. Svako ima svoj put, moj je bio takav. Došao sam u ligu koja je bila dosta čvrsta i gruba, to mi je pomoglo kao 18-godišnjaku, da se mogu nositi sa seniorskim nogometom i duelima. Zato uvijek naglašavam da mi je ta godina dosta pomogla.

U tim mlađim godinama najbitnije je da se igra jer samo kroz igru možeš napredovati. Dobro mi se poklopilo, igrao sam dosta u Zrinjskom pa sam otišao u druge klubove. Nekad malo igraš, malo ne igraš pa je teže razvijati se, ali meni je išlo kako treba”, rekao je Luka Modrić.

(Reprezentacija.ba)