Viva la Familia

Kod reprezentacije Španije igrači ne izostaju sa okupljanja zbog presadnje kose, odmora, vjenčanja, sumnjivih povreda…

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

18 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
PAKIZA
15.07.2024. 12:25

Kako ste vec pisali ovo je nova germansko-skandinavska generacija igraca i ona zna sta je red i disciplina.
Dzeko sa 4 gola u zadnje tri godine za reprezentaicju sigurno nece nedostajati, samo smeta ako hoda po kafama i trazi odmor
Pjanic je sam skontao
Ostali turisti isto nam ne trebaju

pustite ovu djecu da rašire krila koliko mogu i igraju

Gostic
Reply to  PAKIZA
15.07.2024. 18:12

Ti znas jel hoda po kafama, hodas sa njim svaki dan. Jeste doslo vrijeme za smjenu generacija ali treba ustati kad se spominje Edin Dzeko

D.N.
15.07.2024. 13:15

Valja prvo potrebe najbrojnijeg saveza na svijetu
podmiriti da bi uopšte bili pozvani na okupljanje..
Ako neko nije zadovoljan(mali je dio njemu pripao)
nema više dolaska u kamp repke.
I dok vidiš kako po nacionalnom ključu sve funkcioniše

Ovoj omladini koja našu Bosnu i Hercegovinu reprezentira
treba odati najveće priznanje

Fyelli
15.07.2024. 13:42

Razlika između Španije i onih koji su sa prostora Balkana je ogromna. Oni su takoreći redovni učesnici na svim velikim predstavama, dok pojedini Balkanci zalutaju na njima jednom ili dva puta u toku 30 godina i tako u krugu. Separatisti Baskije se nisu mogli otcijepiti iz razloga zato što je Španija Monarhija za razliku od nekih drugih prostora.I ovo je razlog za disciplinu. Gruziji i Sloveniji ovaj Euro je plafon.

Jasmin
15.07.2024. 13:45

Barba,Spaha i neki ostali su na pravom putu da tako nesto stvore.Dajmo im vremena.

Neko
15.07.2024. 14:33

Upoznam djevojku na moru, pričamo i kaze da igra fudbal u prvoj švedskoj ligi, i da je prošla sve Švedska selekcije, igrala ligu prvaka etc. Reko, pa jeli vam se nas savez javljao? Kaže ma jesu..,sastanak u Cafe baru u soping centru u malmeu, priča tipa, dođi igraj za nas, gledaj to kao odmor, dođeš na okupljanje, ima cevapi, grad etc, sve plaćeno… I onda traže neki uspijeh.. , ako ti prodaješ igranje za reprezentaciju kao “odmor” onda nema tu sta očekivati.. Tako je sigurno i sa muškarci ja bilo, Lula je to i tako kad se oprostio, zato se… Read more »

Smajke
Reply to  Neko
15.07.2024. 15:31

Da to nije druze bio transvestit pa te nalagao…. dobro si prosao

HarisVaresanovic@gmail.com
15.07.2024. 14:38

Tako je,zato su ostvarili uspjeh nadam se da će mo i mi tako moći pobjeđivati kao vremena dajmo Barbi,spahi i,bajramoviću i ostalim da stvore Tim.

Ibrahimbeg
15.07.2024. 14:45

mi ne mozemo stvarati reprezentaciju od onih igraca koji igraju samo u inostranstvu-nismo legija stranaca,to su manipulacije i iskoristavanje momaka i pozivanje na lazni patriotizam od onih koji ih pozivaju i iskoristavanje ljubavi prema Bosni-te takva postavka protiv koje se bunio i Halilhodzic,dovodi do neuspjeha na terenu a imamo takve igrace koji i kada igraju sabotiraju na terenu s time da ne znamo sta se jos iza brda valja-u mesetarenju sa imenima i fansijskim malverzacijama pojedinaca i Saveza.I bez obzira na sve neki igraci nemaju dostatan kvalitet ni fizicki ni tehnicki nisu potkovani da bi se suprostavili vecini stranih.

Ibrahimbeg
Reply to  Ibrahimbeg
15.07.2024. 14:52

losa stvar je oko golmana-zagovaraju se dvojica golmana koji su u inostranstvu umjesto jednog domaceg koji je u reprezentaciji,znaci zagovara se domaca reprezentacija koja bi u stvari i bila domaca pa kako god da bude a neka momci iz dijaspore koji su najbolji dodju da igraju za domacu reprezentaciju mi stvaramo reprezentaciju od izbjeglica i domacih izdajnika koji su davno otisli iz Bosne, umjesto da se sticamo na radu s momcima koji igraju po nasim ligama a ne da ih prodajemo ko da smo Velez iz Mostara i uvozimo igrace iz inostranstva

Gostic
Reply to  Ibrahimbeg
15.07.2024. 18:21

Ti shvatas da to naprosto ne mozemo kada nam je liga i infrastruktura u banani. Znaju to i ljudi u savezu i Barba, palo im je na pamet i bez tebe. Plus sto nam je liga po nacionalnom kljucu i kvalitet je jednostavno los. Pa pogledaj samo kakva je u poredjenju sa hrvatskom ligom koja je susjedna zemlja. Mi nazalost ako zelimo rezultat to je trenutno samo ovako preko momaka rodjenih u inostranstvu da se pozivamo na patriotizam od kojeg realno nema hljeba.

Ibrahimbeg
15.07.2024. 15:11

Ponekad mi reprezentacija lici kao oni radovi na cesti gdje se pere novac-da Savezu nije stalo uopste do uspjeha nego da mlate lovu na onome sta predstavljaju a to je Bosna i Hercegovina…..i obicno to tako biva da te predstavljaju oni koji te najvise mrze,da zauzmu tvoje mjesto da ne bi ti dosao tu i da ih sve raspickas….

Hitler
15.07.2024. 16:32

Ćelav sam ☹️ . Dajte mi broj Ibričića da me uputi gdje je on presadio kosu .

Ibrahimbeg
15.07.2024. 17:03

da igrali su kao familija ali kasno je kad to saznamo poslije igre, za to je zaduzen svaki selektor. Igrac Kukurelja je samo dodavao lopte prvom do sebe,on je bio mama,ostali su igrali sitni vez izmedju sesnaesteraca a u napadu DANI OLMO je radio sve, uz pomoc Morate, etc…..krasan fudbal.Odbrana stabilna,sredina odlicna,napad jak, Jamal dobar…….trebalo je pobjediti izvikane Engleze i gradjanina Kejna, koji uopste nije igrac visoke klase i nijedan ostali-klaun na golu je pao a hladni arogantni Englezi razocarali kralja Carlija.

Gostic
Reply to  Ibrahimbeg
15.07.2024. 18:22

Nemoj vise gledat fudbal molim te. Lijevi bek da dodaje loptu prvom pored sebe. Oj Alija ustani da ja legnem

Gostic
15.07.2024. 18:11

Bespotreban tekst, mnogo kontradiktoran. Napisete “gdje cemo se mi porediti sa Spanijom” pa onda krene poredjenje. Spanija ima mocnu ligu i mogu sastaviti 3 dobre reprezentacije. Spanija ima populaciju od 55 miliona i imaju pare i sistem da drzava ulaze u sport. Mi imamo drzavu naroda u kojoj predsjednici predstavljaju svoje narode i bore se za njih, ne za drzavu. Mi tu ne mozemo nista. I ovako kako sad imamo je mnogo bolje nego sto je prije bilo. Ono sto nam treba sada je isti interest i podrska reprezentaciji kao sto je bila prije desetak godina kada smo realno bili… Read more »

Anonymous
Reply to  Gostic
16.07.2024. 00:25

Mozemo se porediti po odnosu prema dresu. To je poenta teksta

Anonymous
15.07.2024. 19:31

Prvo system je na prvom mijestu,pa onda sve drugo . Barbarez je Dobro opiso Spanjolsku Repezntaciju.

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM