Danas ćemo saznati sve učesnike polufinala Evropskog prvenstva u fudbalu, a kladionica Meridian je ponovo pripremila najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje za oba četvrtfinalna duela koja nas očekuju.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

Igraj tikete opušteno jer u Meridianu te čeka 100% casback-a na prvi nedobitni tiket u danu. Istraži ponudu i sastavi tiket, ako ne prođe, uzmi keš nazad. Ovakva šansa se ne propušta!

ENGLESKA – ŠVAJCARSKA – 1 (2.30) X (3.00) 2 (3.80)

Engleska je bila jednu minutu udaljena od eliminacije sa Evropskog prvenstva, a onda se ukazao Jude Bellingham. Zvijezda Real Madrida je postigla najljepši gol prvenstva makazicama poslavši meč sa Slovačkom u produžetke koje je odlučio Harry Kane. Sada “Gordi Albion” očekuje duel sa odličnom Švajcarskom koja je u potpunosti nadigrala Italiju u prethodnoj fazi i tim Garetha Southgatea će definitivno morati da prikaže svoje najbolje izdanje na turniru ako imaju namjeru da se kvalifikuju u polufinale.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Jedna od igara koju možete pronaći samo u ponudi Meridiana je “Bet Builder. Pomoću njega možete odigrati neograničen broj tipova sa iste utakmice i za to dobiti jedinstvenu kvotu.

U “Bet Builder” možete da stavite i neograničen broj specijala vezanih za to koliko će neki igrač imati golova, asistencija, šuteva, uklizavanja ili pasova, pa tako npr. ako odigrate sljedeće stvari u “Bet Builderu”:

  • · Harry Kane daje gol na utakmici
  • · Harry Kane 3+ šuteva na gol
  • · Harry Kane 2+ šuteva u okvir gola

Kvota će biti čak 5.66!

Ako biste se samo kladili da će Harry Kane postići gol na meču, kvota bi bila 2.65. Samim time, mnogo je smislenije igrati u “Bet Builderu” i iskombinovati slične opklade, te dobiti izvanrednu kvotu kao što je to u ovom slučaju jer ukoliko napadač Bayerna zatrese mrežu Švajcarske, velika je vjerovatnoća da će imati još jedan šut u okvir gola i ukupno najmanje tri šuta ka golu Yanna Sommera.

HOLANDIJA – TURSKA – 1 (1.65) X (4.10) 2 (5.60)

Holandija i Turska nisu naročito blistali u grupnoj fazi Eura, ali su nam zato u osmini finala prezentovali svoje najbolje izdanje. “Lale” su sa 3:0 deklasirale Rumuniju, dok je Turska napravila najveće iznenađenje izbacivši favorizovanu Austriju. Heroj je bio golman Mert Gunok koji je u posljednjim trenucima odbranio fnomenalan pokušaj Christopha Baumgartnera. Nema sumnje da je pred ovaj meč veći pritisak na Holanđanima, ali isto tako je ovo šansa da prvi put nakon 2004. godine zaigraju u polufinalu Eura.

Jedna od fantastičnih igara iz ponude Meridiana je “Multirezultat”. U jednom tipu se nalazi nekoliko različitih rezultata i ako se dogodi bilo koji od njih, tip je pogođen.

Neke od opcija za meč Holandija-Turska su:

  • · 1:0, 2:0 ili 3:0 za Holandiju – 3.10
  • · 2:1, 3:1 ili 4:1 za Holandiju – 4.60
  • · 1:0, 2:0 ili 3:0 za Tursku – 10.00
  • · 2:1, 3:1 ili 4:1 za Tursku – 13.00
  • · 3:2, 4:2, 4:3 ili 5:1 za Holandiju – 15.00

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u junu na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!  

Ukoliko svoj račun dopuniš danas, od 18 do 22 časa, Meridian ti poklanja 20% bonusa na sve tvoje uplate putem Klikera, xBona ili kartica.

(Sponzorisani tekst, 18+)