Mehmed Baždarević: Mnogo smo griješili u prvom poluvremenu

Baždarević zadovoljan debitantima Selektor naše fudbalske reprezentacije Mehmed Baždarević je istakao zadovoljstvo nakon pobjede nad selekcijom Luksemburga. Reprezentacija BiH je u svojoj prvoj utakmici u 2016. godini ostvarila gostujuću pobjedu nad Luksemburgom rezultatom 0:3. Strateg našeg nacionalnog tima je večeras isprobao četiri nova igrača koja su upisala debi za “A” tim reprezentacije BiH. Riječ je […]

Povratak na članak
5 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Anonimno
25.03.2016. 23:22

Sve pohvale Zmajevi nasi,sretno ,

Anonymous
26.03.2016. 06:32

Nasa igra postaje hronicno malokrvna,igra se blago,bezidejno,mlitavo,to protiv luxemburga moze da prodje ali protiv imalo ozbiljnije ekipe bit cemo demontirani,vidjet ce se to vec u utorak..

anony
26.03.2016. 07:06

gdje nece biti tako kad je stavio on amateri na terenu?

vracaj se na iskustvo, skidaj prcica, vrancica i ti pocetnici , stavljaj lulica, pjanica, i onih stari nasih, jel, ipak kod njih je senijoritet i iskustvo

Harambasa Smajo????????
26.03.2016. 08:50

Daj nepricajte gluposti , Jel znate da je ovo prijateljska bila ? Treba Sto vise mladih igraca da proba .. Svima dati priliku , a to Se Moze samo kroz ovakve tekme , i Sto vise prijateljski Sto bolje .

Samir
Reply to  Harambasa Smajo????????
26.03.2016. 11:09

Prcic nije imo mjesto u jednom popisanom Torinu sad igra u seriji b i doso da igra za repku.sad momentalno ne valja ni serija a i on doso da igra za repku.mozda dobijemo sa Milicevicem jacinu u sredini.treba jos prebacit mladog Milosevica i Hodzica u seniore.

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM