Bez depozita do Dobrodošlice.

Registruj se i preuzmi Martovsku Dobrodošlicu od 55 KM za registraciju. 30 KM možeš iskoristiti za slot igre, a 25 KM za sportsko klađenje.

PRAVILA PROMOCIJE:

Promocija počinje 1. marta. U promociji učestvuju svi novoregistrovani igrači koji verifikuju nalog. (Verifikacija naloga podrazumijeva potvrdu identiteta slanjem ličnog dokumenta i verifikaciju broja telefona na websajtu ili aplikaciji MD Shop-a.)

Verifikacija naloga i dodjela bonusa se vrši u roku od 24h Martovska Dobrodošlica se dodijeljuje igraču tako da dobija 30KM za slot igre i 25KM za sportsko klađenje.

Bonus za slot igre može se koristiti na svim Synot igrama i odabranim Amusnet igrama:

– Amazons’ Battle

– Secrets of Sherwood

– Candy Palace

– Burning Hot

– 20 Golden Coins

– Fruits & Gold

– 20 Bulky Fruits

– Mythical Treasure

– 5 Dazzling Hot

– 100 Power Hot

– 40 Burning Hot

– 20 Super Hot

– Hot Deco

– Caramel Hot

– 40 Power Hot

Igrač može imati samo jedan aktivan bonus. Preporučujemo igračima da prvo prihvate i odigraju bonus za slot igre, a zatim da prihvate bonus za sportsko klađenje. (Prihvatanje bonusa u sekciji Promotivne aktivnosti)

Bonus za sportsko klađenje može se koristiti na prematch i live tikete sa minimalnim uslovima: 4 odigrana para sa minimalnom kvotom 1.55.

Bonus za sportsko klađenje neophodno je uložiti 6 puta kako bi prešao na keš račun igrača.

Bonus za slot igre neophodno je okrenuti/obrnuti 45 puta na slot igrama ili virtualima kako bi prešao na keš račun igrača.

Potrebno je da igrač ima određena sredstva na bonus računima da bi se bonus mogao otkupiti. (Ukoliko igrač u trenutku ispunjenja uslova otkupa ima 0 na bonus računu, taj iznos će preći na glavni račun).

Maksimalni iznos sredstava koje igrač može osloboditi je 55KM (30 KM za slot bonus i 25 KM za sportski bonus).

Rok za ispunjenje uslova promocije je 96h od momenta dodjele bonusa. Nakon 96h bonus se deaktivira i sva sredstva se gube čak i ukoliko postoje nerezultovani događaji.

Posjeti MDShop.ba.

(Sponzorisani tekst, 18+)